RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3930|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

驗屍講價官 li_tleb_e

hkh1994 發表於 2013-10-24 22:17:46 | 顯示全部樓層
tofai 發表於 2013-10-24 21:54
到此為止啦師兄如果你係需要我比番十蚊你
你pm我啦thz

師兄我同意係客服唱錢!.........同埋TOFAI師兄收你10蚊當車錢又係有問題........
但你冇散紙會唔會係你自己本人都有問題..........
仲有"""師兄你向人買野係咪要準備散纸呢?(我唔係奉旨要找錢俾你)

另外你唔一定要去七仔唱你可以去客服唱
架車讲到明我係二手收返黎,我無拆黎睇過根本唔知道裏面係掂所以(我以為係頭直)""""............
以上兩點你覺得自己冇問題???............
散紙我諗係件野係71蚊你比101蚊佢找30蚊好正常.........(呢個係我對散錢既定義)
而唔係一定件野71蚊就比71蚊囉.................(我就唔知你賣幾多錢啦.......而我都唔知TOFAI師兄比幾多你)仲有你賣車比人以為係頭直..........我真係笑左囉.......(咁都得......以為......)
最後啦希望兩位師兄和氣啦.......THXS.......
有錯請插............