RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: rc.explorer
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新產品資訊] Team Powers Radon Pro (140A) ESC

bbq1963 發表於 2014-4-16 11:13:59 來自手機 | 顯示全部樓層
各位有没试过玩慢马达果阵……急刹急比油会有好明显延时……
bbq1963 發表於 2014-4-17 18:50:15 | 顯示全部樓層
rc.explorer 發表於 2014-4-16 23:16
也想問一下你用那個版本號的程式? v1.0, v1.1, v1.3?

v1.0, v1.1, v1.3都试过·····都差唔多·····
bbq1963 發表於 2015-2-21 22:37:04 | 顯示全部樓層
其实可否解析下th1同th2系咩野来嘎?今天我4.5没开boost同turbo!就系开左30th1同th2····跟住就跑几分钟就红蓝灯闪············可否比d4.5tsetting来参考下啊
bbq1963 發表於 2015-2-22 10:30:13 來自手機 | 顯示全部樓層
kkchung 發表於 2015-2-21 22:59
油門爆發力分兩段,分別是 TH1及 TH2 。而 TH1及 TH2的轉換位置是用 TH3 來改變。一般 4.5T 時 TH1及2 不 ...

哦。。。原来系甘。。。唔该晒师兄!但系个电调闪红蓝。。。甘姐系换有感线?定系翻厂。。。?
bbq1963 發表於 2015-2-22 10:32:24 來自手機 | 顯示全部樓層
仲有啊!点解tp电调出线甘奇怪噶。。。abc同人地唔同!搞到房车布线好肉酸!有没办法解决啊?
bbq1963 發表於 2015-2-22 18:16:27 來自手機 | 顯示全部樓層
我好乱。。。睇来仲要剪。。。
bbq1963 發表於 2015-2-23 10:01:03 來自手機 | 顯示全部樓層
lung1 發表於 2015-2-23 06:25
For your reference:

感谢!师兄!