RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: benlau
打印 上一主題 下一主題
收起左側

全港首部 AGAMA A215 到手

ccwtitan 發表於 2014-12-17 11:37:37 | 顯示全部樓層
中毒太深XD 不過我都想開架電a215
ccwtitan 發表於 2015-1-8 15:05:23 | 顯示全部樓層
GTBB 發表於 2015-1-8 10:19
多謝司兄分享,仲以為A,B君係特約車手添!我都期待棍兄精彩表演!

係啦,特約車手有免費車,我果架要自己俾錢,仲要影張相出黎全世界以為我去有免費車比賽,真係唔抵
另外我都好想睇下棍兄無限杯嘅表演,不過報名果80個連後備都無佢個名,唔知係咪用神秘嘉賓身份參加呢XDDD

ccwtitan 發表於 2015-1-8 18:21:23 | 顯示全部樓層
GTBB 發表於 2015-1-8 17:37
咁你係A君定B君呢?
免費車大家都想玩,不過你玩吾玩得起先?!

免費車我就玩唔起喇,限死我玩乜車邊有咁 岸久 架
俾錢開車玩暫時都仲應付到嘅XD

ccwtitan 發表於 2015-1-9 00:47:38 | 顯示全部樓層
benlau 發表於 2015-1-9 00:26
GTBB師兄乜咁睇得起小弟呀!攞許仕仁黎做比喻呀!咁咪係囉貪就係要貪幾千萬,吾係好似你咁貪個兩三千蚊、 ...

係個冇人識你既網絡世界度威........而家 香港網絡大典有記載架喇
自己CLICK入去睇下啦XDDD
http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%8D%B5%E7%9B%A4%E6%88%B0%E5%A3%AB

ccwtitan 發表於 2015-1-9 10:23:30 | 顯示全部樓層
GTBB 發表於 2015-1-9 09:03
好—隻Bengo慨跟尾狗x2
bye

講野唔啱你聽就係狗?呢啲20碎小朋友玩架咋叔叔,唔好咁幼稚啦傻仔
樣樣都講唔贏人就玩人生攻擊XDDD

ccwtitan 發表於 2015-1-9 10:34:13 | 顯示全部樓層
Moonsideryan 發表於 2015-1-9 02:07
豬油高人,我本身只係收到消息,知道棍王會參賽姐,據說助手係felix law, 所以先係相關post樹放消息姐,分 ...

壞人兄,我玩車幾個月唔知咁多野喎,可唔可以八黎聽下呀