RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 8156|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

越野倉其實有無機會轉做地毯場呢?

豬油高 發表於 2015-1-12 14:44:10 | 顯示全部樓層
地毨場就當然好啦,但你要知道月亮西人陀地做了很多泥胎,如轉了地毨,即是斷左佢米路的,而且地毨場被月亮西人的技術玩8仔,一日就被佢轟爛d 地毨啦,都係果句啦,如你有意見,你問左月亮西人未先
豬油高 發表於 2015-1-12 15:45:57 來自手機 | 顯示全部樓層
有冇搞錯,陀地大俠月亮西人你地都唔識,你地無去過lali 咩? 去過一定識,另外....你話唔被8仔玩等於叫陀地成班摺埋.
豬油高 發表於 2015-1-12 16:04:08 來自手機 | 顯示全部樓層
你們等處決吧,我幫唔到你們了>_<
豬油高 發表於 2015-1-12 16:34:18 來自手機 | 顯示全部樓層
唉.......月亮大俠去飲,當然是坐主家席的及單數房的
豬油高 發表於 2015-1-12 17:55:20 來自手機 | 顯示全部樓層
講到太白就沒有意思鳥
豬油高 發表於 2015-1-12 18:22:39 來自手機 | 顯示全部樓層
來吧...我什麼都應承,來吧.....我什麼都聽命,但你別心急癡情...有事情要事前弄清....對啦,我同你已991010就堅實了, 但你可否回下樓主先? 佢問你lali 的事務呀,快應人,快d 有雞碎噤多的生意, 這個post 又關bengor 個post 何干呢,你又騎劫佢個post,有冇問個人先? 大俠陀地即是有你的,我敬配你呀. 我等天收等同你他朝君體也相同的,好兄弟,別鬧了,做好你的陀地本份啦, business must go on,去啦去啦
豬油高 發表於 2015-1-12 18:51:54 來自手機 | 顯示全部樓層
我都好讚同上面師兄講的,為了別人的生意及大俠陀地的地位,我們都是唔好出聲,免得人家無得威
豬油高 發表於 2015-1-12 18:57:30 來自手機 | 顯示全部樓層
lali 大多會稱呼我。。。大俠...haha
豬油高 發表於 2015-1-12 19:30:30 | 顯示全部樓層
你真是大慈大悲呀,我先向你裝三支香及向你念經先,等大俠有得回到你月亮西方. 我不知你是什麼真人真性定假仁假義,我只是叫樓主問過你大俠陀地對lali 改地毨的意見,無意觸動你陀地的崇高地位,因為你是lali 最叻的,你帶給他們靚胎的選擇,等同東華三院賣旗一樣,積少剩多的道理一樣,你都收手吧,揚左你都唔開心的,回頭是岸,我佛慈悲
豬油高 發表於 2015-1-13 00:16:57 | 顯示全部樓層

同志門,你好
豬油高 發表於 2015-1-13 12:37:46 | 顯示全部樓層
如果沒有這個月亮陀地係lali, 我肯定生意一定更好,玩家更多. 我都希望lali 越做越好,大家玩得開心.