RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: killermomo
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Ghost Drone

樓主| killermomo 發表於 2015-4-18 09:44:51 | 顯示全部樓層
solaris8x86 發表於 2015-4-18 09:20
靚,幾日前睇到佢係南生圍試飛,我幾鍾意佢個follow me feature,當寵物帶住佢四圍走又得,又識得跟住主人 ...

師兄, 咁有無拍片, 放嚟睇下唔該,  等大家有多D分享机會 ^-^我都有同其他師兄講, 唔介意可以借部先施 Demo 机出去試飛都可以架, 等多D人了解一下

樓主| killermomo 發表於 2015-4-18 12:05:43 | 顯示全部樓層
新手David 發表於 2015-4-18 11:38
我朋友有一部, 見佢玩都幾過引, 我最鐘意佢個APP, 部機一路飛, 佢部手機一路係到話比佢聽個飛行情況, 要黎 ...

多謝Daivd 的意見, 不過百客有百貨, 唔係個個師兄都咁叻操控經驗, 在先施接觸到好多 Daddy 客, 想玩都係怕操控唔到, 呢部 Ghost 就解決左佢地既煩惱  試過有D 女仔客, 反而超 like, 因為唔洗控, 佢地話一定控唔掂其他机!!
(最開心就係佢地都幾靚女, 我可以借頭借路抄佢牌, 試机包埋送外賣服務, Ha Ha Ha)
 樓主| killermomo 發表於 2015-4-30 15:48:15 | 顯示全部樓層
jakee 發表於 2015-4-30 14:52
請問有沒FPV? 如果我用android手機加ipega可唔可以玩到?

FPV 系统是應該有開發的, 但現在我地都未收到出貨既通知.
至於 ipega 我無收到消息可以咁样進行操控, 因為開發團隊是會出自家搖控器的.