RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Kalok823
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Rally驅樂部

allblack 發表於 2015-6-9 13:49:47 | 顯示全部樓層
我都想買架1/10 rally join 你哋, 又冇好介紹.

Thanks
allblack 發表於 2015-6-10 11:43:29 | 顯示全部樓層
多謝樓主建議。
我昨日落左廣華街見到XV01, 但budget所限。最後買左Kyosho Fazer VE-X。
allblack 發表於 2015-6-10 13:48:13 | 顯示全部樓層
喺廣華街買Kyosho Fazer VE-X RTR around ( $1680 ) 包全車所有電子零件,另外要再買電同叉機。

呢部係入門車,可以換嘅零件應該有限。就算要換都應該唔會太難搵,況且依家咁多online shop,要訂件都好放便。

XV01就貴D,最平都要二千幾先落到樓。

各位新手Ching有興趣可以PM我詳談
allblack 發表於 2015-6-10 22:33:56 | 顯示全部樓層
965 發表於 2015-6-10 14:48
Nice! Which body shell did u get? I am still drooling for the 918 ....

Out of the box isn't that ...

965兄,我買左2007 Subaru Impreza KX2呢個款