RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: X-POWER
打印 上一主題 下一主題
收起左側

號外: 觀塘車場(RCPHK)正式開放喇!!! Our new opening hours

mary123 發表於 2015-10-17 12:35:36 | 顯示全部樓層

成機改話提, 點解好低級??????
mary123 發表於 2015-10-19 14:30:01 | 顯示全部樓層

師兄,你真係5知頭5 知尾, 你看下你個埸D 人話人先, 我先講番佢地. 如你地冇講我不會話.

我是問膠太和海棉太問題,膠太有油是Z場D人講,我要求他提供化驗報告都
冇提供到????邊個人5比玩就問邊個比化驗報告,點解走來問我。你問錯人

。另外你講品德你個埸D人真係好好。只識圍攻人,不識回答玩車技術問題。我已多次打溫馨提示,

我重來冇叫人食太,用粗口等字眼

mary123 發表於 2015-10-19 14:38:48 | 顯示全部樓層

另外海棉太和膠太問題,不是我想成日問,是兩個場D人個不比玩已有3至4年依然不能放下這個問題 。人地5比玩海棉太, 他又跟人5比玩膠太。
膠有油,海棉磨爛地,十分幼自,講出來都笑死人啦,欺騙細路都冇人相信。你都明白這個是歷史問題,請你地放下啦!!!!!!!!好影響人玩車.

100% 溫馨提示.