RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 16784|回復: 46
打印 上一主題 下一主題
收起左側

千里條條去買野,攪到好吾開心

車仔明 發表於 2015-9-18 15:44:28 | 顯示全部樓層
gundum 發表於 2015-9-18 12:33
老實講我唔覺得老闆有問題,上面幾位師兄都講左事先問了老闆比唔比影便不會發生這次的事,樓主連基本禮貌都 ...

( 萬里,老闆都算係咁,我去買野,有野問,佢都肯答我,相比起其他模型舖態度已經算好了。)
乜你認為去買野,有野問,佢都肯答 , 系好難得的事嗎? 令你非常感動嗎?

好一句 : 佢都肯答

即是話一般系有問不答才是正常的

下次我又去萬里影相 , 免費幫個老細拍照 一個仙都不收他的
問題系佢知唔知我影左佢相;P

車仔明 發表於 2015-9-18 15:48:10 | 顯示全部樓層
我相信你不是無禮貌 , 而系條友本身就系串 , 待客態度差 , 我曾經同朋友仔都買野 , 朋友仔好多野唔識 , 問一問佢 , 點知條老細On居居咁樣 , 答我朋友仔兩個字 : 唔知
車仔明 發表於 2015-9-18 19:39:14 | 顯示全部樓層
khho01 發表於 2015-9-18 16:44
其實!眞是好難講..邊間好...
我都試過入去睇嘢,
當時佢有2個 Friend 正試玩架新車,

萬里果位阿叔老闆系咁架,答人好冷漠,一個字“無“
而佢隔離的車中樂答人的語氣好好多,由其是無乜頭髮果位,高大果位高Ok