RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: orange00
打印 上一主題 下一主題
收起左側

一個點樣既貨車局先會去呢?

關閉 [複製鏈接]
Volvo_FH16 發表於 2007-4-22 23:30:44 | 顯示全部樓層
如果我有貨櫃車,我會去 d 多人o既地方玩嘞
話晒一架 full option o既車要成五六千蚊喎,唔攞出黎威下點得
仲要整到架車勁多燈,好重型咁,收視仲唔爆晒燈,正
到時可以表演下自己手車有幾勁,自己玩得開心,小朋友又睇得又開心
有人問起架車要幾錢,我就開心要五六千蚊啫,幾豪呀
睇見 d 人o既羨慕o既樣就真係開心到震
所以我會選 no.2
Volvo_FH16 發表於 2007-4-24 09:45:30 | 顯示全部樓層
原帖由 鐵佬 於 2007-4-24 07:41 發表
點解搞到咁樣的,我成日都以為RC工房同RC日報係同一線路,以成日報係好似報章形式咁,諗唔到會有咁多分別,其實大家都係玩車姐,只要開心咪得囉,前因後果我真係唔知有咩事發生??

都預左架啦,比人踩場仲唔還擊咩
唔同人睇 (post) 唔同野

Volvo_FH16 發表於 2007-4-24 14:32:47 | 顯示全部樓層
如果無左第 11 樓那個假設樓主拉人走那個假設性 post ~~
如果無左發秘密 pm 給版主的那個假設樓主拉人走那個假設性 pm ~~
乜都係假設無證據 ~~
這根本就係一個好普通好普通好普通的調查,又怎會發展到這地步呢?
邊個玩野好清楚啦

Volvo_FH16 發表於 2007-4-24 16:14:54 | 顯示全部樓層
這個 post 多得 0728 唔少
Volvo_FH16 發表於 2007-4-24 16:34:01 | 顯示全部樓層
原帖由 老占 於 2007-4-24 16:20 發表
當然.每個論壇每個地方每種事情
也有他們本身的支持者或不同聲音
佢講既意見只不過屬於冰山一角而已
好多眼睛雪亮既舊人都知道曾經發生的事實
有人同意.有人否決
但不論如何.是非黑白後人無 ...

你講得都啱
但我覺得 0728 在 11 樓佢都只係推測樓主會叫人過檔
然後乳細無增就黎個搧風點火,跟住版主就講幾年前的往事...
由頭至尾熡主都沒有任何叫人過檔或過火的行為
警察拉人都要證據啦,所以我覺得 0728乳細無增 是挑起罵戰的頭
這個 post 變成這樣好不值

同埋我想問版主是否即係同意佢地的推測 ~ 樓主在叫人過檔?