RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5429|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

唉,我一直都說我唔係咩私父

AMAT 發表於 2006-3-31 23:11:42 | 顯示全部樓層
原帖由 yogi 於 2006-3-31 23:09 發表

唔好咁勞氣啦! 把口響人地度, 豁達d啦 !!
(我就唔敢話幫我 set 機個位唔掂, 因為一來我真係唔識 set, 二來會比人話 "屙屎唔出" 三來炒機後自我檢討後都係自己問題多!)

SET機果個係你阿爸.....你夠膽話佢咩?哈!小心俾雷劈!哈!
AMAT 發表於 2006-3-31 23:26:47 | 顯示全部樓層
原帖由 小步 於 2006-3-31 23:18 發表
XDD...如果有個呀爸比我飛,又比我炒...比佢插死都底XXDD

XCELL 90 ,真係見到都流哂口水啊~
在一個漂亮的女孩手上~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~€€飛,仲正~~~~

油機介一直都幾好,因為有好多前人經驗同reference  ...

你有老婆有個B喇下!唔好見到女仔就流口水喇!哈!
AMAT 發表於 2006-3-31 23:44:47 | 顯示全部樓層
原帖由 yogi 於 2006-3-31 23:42 發表

其實有壓力ga, 好似上星期要練個 cuban eight, 飛左一日都係呢個動作, (佢唔係話拉 up 早, 就頂 down 遲), 佢都唔明有時人唔係成日可以咁集中..... 勁 zzz

玩比賽!?
AMAT 發表於 2006-3-31 23:51:24 | 顯示全部樓層
原帖由 小步 於 2006-3-31 23:46 發表
天照...人地係某f3C家族高手~~~~~XDD你仲唔知呀~~XDDD

F3C我知,36C我都知.家族我就唔知喇!哈!
AMAT 發表於 2006-3-31 23:58:19 | 顯示全部樓層
原帖由 小步 於 2006-3-31 23:56 發表
36C ..喂...呢到係直機版..唔好走火好喎~~~
Walkera 36我就知XDDDDDDDD

我好正經講喎!你諗乜呀?!哈!

F3C我知,直昇機花式賽嗎!ZIFU都有玩.