RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kenw001
打印 上一主題 下一主題
收起左側

佐敦谷 政府 遙控車場~~~

ERIXON 發表於 2008-1-29 17:01:22 | 顯示全部樓層
好大喎~~
起小型賽車仲好啦~
ERIXON 發表於 2008-1-29 17:59:26 | 顯示全部樓層
原帖由 kenw001 於 2008-1-29 17:37 發表
岩岩立完d圖...

兩個室內 pit area, 每個大概 2,300 平方呎;
單邊看台一個, 大概 2,600 平方呎;
上層 driver's stand, 大概 700 平方呎;
一個室外場賽車場, 大概 15,000 平方呎.

報告完畢~

正啊~~
住沙田都去呀!
ERIXON 發表於 2008-1-29 18:23:39 | 顯示全部樓層
原帖由 kenw001 於 2008-1-29 18:17 發表
ASD 已經同 contractor 簽左 contract~
無得假~~~

恭喜各位玩家!!!

政府同建築商簽左contract?
ERIXON 發表於 2008-1-29 22:54:10 | 顯示全部樓層
原來仲有球場!
ERIXON 發表於 2008-1-30 12:20:32 | 顯示全部樓層
原帖由 txzmxn 於 2008-1-30 00:34 發表

如果只做電車場都唔洗 noise barrier 啦, 我諗用 homogenous tiles 只是方便清潔的考量, 佢地知鬼咩地好走唔好走, 不過而家有啲過底磚既表面都做到好粗糙好似天然石咁, 不過始終同瀝青有段佢離...

如果你有機會同個則師傾開計, 可以加啲使用意見比佢喎, 一般則師都很耳仔軟, 因為佢地都唔想設計咗樣野出離, 第日比人埋怨...

師兄呢句講得arm喎~
ERIXON 發表於 2008-1-30 21:28:55 | 顯示全部樓層
原帖由 chrishkyung 於 2008-1-30 19:03 發表
anyone support?

30 January 2008                                       

Architectural Services Department
Project Management Branch 3
37/F, Queensway Government Offices,
66 Queensway, Hong Kong
(Attention: Chief Project Man ...

support u guys~