RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: txzmxn
打印 上一主題 下一主題
收起左側

山豬復刻? 堅定流? <-- Ford F350 至真

txzmxn 發表於 2006-4-14 00:43:43 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
山豬復刻? 堅定流?

http://blog.yam.com/tamiyaclub/a ... tml#comment-1789776

樓主| txzmxn 發表於 2006-4-14 09:39:11 | 顯示全部樓層
原帖由 speedstar 於 2006-4-14 08:48 AM 發表
Not re-release...just a new buggy with 3 speed gearbox just like the Bruiser

都好過無,但價錢要適當下調一下

星星個網都話model show會有驚喜,等多幾日睇下有咩料先!

樓主| txzmxn 發表於 2006-4-17 01:18:21 | 顯示全部樓層
原帖由 rc2006 於 2006-4-17 01:10 AM 發表
Some one post a photo here...

http://tamiyaclub.com/CS/forums/160900/ShowThread.aspx#160900

幫一幫你!!
 樓主| txzmxn 發表於 2006-4-17 01:21:24 | 顯示全部樓層
好似堅喎! 真係F350, 同山豬結構同真係膠波箱喎!

如果出一定BUY, 如果同埋有金屬HOPUP就更好!

Yee~ 個前擔咁似 tlt-1, 同個後擔咁似 cc-01 既!? 唔通又係....

樓主| txzmxn 發表於 2006-4-18 22:24:45 | 顯示全部樓層
都是好好消息來鴉, 又有新車玩啦,
起碼 JUGG 1 & 2 的車友又有SPARE 殼用啦, 都算服刻鴉!!

同埋我估就算星星唔出金屬, 都會有其他 3 PARTY 同佢出啦
 樓主| txzmxn 發表於 2006-4-18 23:43:00 | 顯示全部樓層
希望會繼續有其他車款出啦!
仲有星星的硬殼像真車都會是收藏家的對像喔!

樓主| txzmxn 發表於 2006-4-20 19:15:08 | 顯示全部樓層
yee~~ 架車係TamiyaUSA 個網入面條 link remove 咗喎!
唔係有波折嘛!?
 樓主| txzmxn 發表於 2006-4-27 00:14:12 | 顯示全部樓層
預定 39,800 yen 即係幾 $ 左右?

若以 dark impact 17,800yen ~> $700 作為標準
按比例計, 約為 $1,570 啱唔啱??