RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1690|回復: 3
打印 上一主題 下一主題
收起左側

qsteer用唔用到bcg既3.0快摩打

forgetmyla 發表於 2008-11-4 18:18:11 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
1.qsteer用唔用到bcg既3.0快摩打(下面圖果隻)??
2.比起qsteer果隻橙摩 邊隻快d@@?
3.bcg既快摩+steer既橙齒得唔得?
4.邊架車有送橙摩+橙齒($100以下的)?

唔該晒0.0+

登錄/註冊後可看大圖
LokSpec 發表於 2008-11-4 22:51:50 | 只看該作者
1.qsteer用唔用到bcg既3.0快摩打(下面圖果隻)??
可以,但要改位

2.比起qsteer果隻橙摩 邊隻快d@@?
鬥直線定鬥繞圈先?

3.bcg既快摩+steer既橙齒得唔得?
Q-Steer橙摩+橙齒,我都已經玩到Cup車

4.邊架車有送橙摩+橙齒($100以下的)?
橙齒:
QSH-01 C3
QSH-04 RX-7警車
QSRS05 CALSONIC R34

橙摩:
Reekok R32

希望幫到你
 樓主| forgetmyla 發表於 2008-11-4 23:59:03 | 只看該作者
改位係因為bcg摩打太長?
直路+繞圈都唔該師兄講下
咁用bcg既摩打配 q-steer既橙齒得唔得@@?<----階因唔想一次過買2部= ="窮人

唔該晒師兄
LokSpec 發表於 2008-11-5 10:09:19 | 只看該作者
原帖由 forgetmyla 於 2008-11-4 23:59 發表
改位係因為bcg摩打太長?
直路+繞圈都唔該師兄講下
咁用bcg既摩打配 q-steer既橙齒得唔得@@?

綠摩其實都唔慢的
直路,一路按前制就可以試得出
繞圈想快睇就你手指操控
bcg既摩打配 q-steer是可以的