RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2233|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

年初二~~買m車喇......

傑傑kit 發表於 2009-1-27 01:31:24 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
等左幾個月...有時間有多餘錢淨喇
見聽日又放假..想出kws淨返套m03,,
想買下咁多位c兄.......咁多個版本有咩分別架??邊度抵買d?

用鋰電化算還是用電池化算d呢??
太耐無玩車....唔知摩打,電變邊隻好呢??

我大約會用2000...唔駛連控..有無咩好介紹?邊間多m車零件>>??唔該哂
楓仔 發表於 2009-1-27 01:43:48 | 只看該作者
星星就買M03R啦.(極速)........不過你有$2000, 大把車買啦....例如: A210ss , MRR2 Ver. 2.1 , ABC etc.
最重要明天有冇人開門??!!!!
miniz 發表於 2009-1-27 03:12:45 | 只看該作者
you buy the m car for fun or run sin?
buy M03 la if you for fun
KamioMayuko 發表於 2009-1-27 13:16:35 | 只看該作者
年初二開左工未先,開左我都想去呀
joanne 發表於 2009-1-27 13:29:44 | 只看該作者
班友點會初二開工呀 ! 我諗起碼初六 ( 因為星期六 ) 有 D 超懶可能 13 先開 ! 我試得多, 有錢都無用 !
 樓主| 傑傑kit 發表於 2009-1-27 14:22:46 | 只看該作者

我年我都係初二出去買tt01
 樓主| 傑傑kit 發表於 2009-1-27 14:23:25 | 只看該作者
原帖由 楓仔 於 2009-1-27 01:43 發表
星星就買M03R啦.(極速)........不過你有$2000, 大把車買啦....例如: A210ss , MRR2 Ver. 2.1 , ABC etc.
最重要明天有冇人開門??!!!!

我諗都係玩下姐....最緊要多零件買
 樓主| 傑傑kit 發表於 2009-1-27 20:01:22 | 只看該作者
今日用左千幾蚊-0-"不過仲未買車
miniz 發表於 2009-1-28 23:06:27 | 只看該作者
buy Tamiya M03M la more parts than other brands