RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2905|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有無人玩過 Q 嫂 TR15 ?

觀星是答案 發表於 2006-5-28 12:45:05 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小弟想買架 1/10, 行油的大轆車, 之前在模型鋪見過 TR15
但唔見你地提呢架車

呢架車係咪有咩問題導致無咩人玩 ? 定係同級有更好的選擇 ?
Patrick6 發表於 2006-5-28 13:07:48 | 只看該作者
 樓主| 觀星是答案 發表於 2006-5-28 13:10:44 | 只看該作者
原帖由 Patrick6 於 2006-5-28 13:07 發表
二手區有人放, 好新的....

http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=11330&extra=page%3D1

我就係見 o甘平都無人肯接架車, 有點兒擔心會唔會係好難玩, 定無零件, 定點 ....
因為真係無咩人提呢架車 ....
Patrick6 發表於 2006-5-28 13:22:38 | 只看該作者
原帖由 觀星是答案 於 2006-5-28 13:10 發表

我就係見 o甘平都無人肯接架車, 有點兒擔心會唔會係好難玩, 定無零件, 定點 ....

車應該唔難玩, 而Q嫂的零件亦唔難搵, 相信係因為Max兄係新玩家(重係好有米果隻), 希望玩多D車種所以賣車, 好似我一樣(不過我係無米果隻), 玩過大碌車, 就買多架truggy, 玩過truggy又想玩下buggy.

http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=10305&extra=page%3D3
WTO 發表於 2006-5-28 13:25:24 | 只看該作者
原帖由 觀星是答案 於 2006-5-28 13:10 發表

京商車零件可放心就算kws冇現貨都可經模型鋪向代理訂.

點解冇乜人提 ?
因大多數人玩1/8 truggy
Patrick6 發表於 2006-5-28 13:32:51 | 只看該作者
WTO兄, 係時侯發功啦, 請介招下有咩1:8 車好玩呀?
WTO 發表於 2006-5-28 13:35:47 | 只看該作者
of course ' hpi Hellfire '
 樓主| 觀星是答案 發表於 2006-5-28 13:44:41 | 只看該作者
正正正 !
等我做下功課先 !
jimmy 發表於 2006-5-28 14:44:17 | 只看該作者
我係TSW 見人玩過,都幾快架喎! x 景模型有得賣喎. 千零蚊算交足功課囉
max 發表於 2006-5-28 22:06:56 | 只看該作者
我好窮架,真的,你玩Hellfire,我玩TR15你一架買倒我三架,你話邊個有米d,哈哈
Patrick6 發表於 2006-5-28 22:31:07 | 只看該作者
Max 兄做乜放晒D大碌車呀? 唔好玩咩? 定係想玩競速貨車truggy 入場玩? Hellfire 啦, 好好玩架!
 樓主| 觀星是答案 發表於 2006-5-28 22:55:10 | 只看該作者
我正在爭札 !! 買 HPI MT2 定 TR15
WTO 發表於 2006-5-28 22:58:54 | 只看該作者
原帖由 觀星是答案 於 2006-5-28 22:55 發表
我正在爭札 !! 買 HPI MT2 定 TR15

MT2 18SS
 樓主| 觀星是答案 發表於 2006-5-28 23:00:42 | 只看該作者
原帖由 WTO 於 2006-5-28 22:58 發表

MT2 18SS

18SS 組裝難唔難 ? 我好怕見到 o的不是 Step by Step 的 Manual (成架車得爆炸圖的話, 我真係唔識砌架 !!)
WTO 發表於 2006-5-28 23:12:59 | 只看該作者
原帖由 觀星是答案 於 2006-5-28 23:00 發表

18SS 組裝難唔難 ? 我好怕見到 o的不是 Step by Step 的 Manual (成架車得爆炸圖的話, 我真係唔識砌架 !!)

VERY SIMPLE.....
http://www.hpieurope.com/manuals/pdf/10442.pdf
courel500 發表於 2006-5-28 23:14:32 | 只看該作者
原帖由 觀星是答案 於 2006-5-28 23:00 發表

幾時買新車呀 ?
 樓主| 觀星是答案 發表於 2006-5-28 23:23:00 | 只看該作者
原帖由 WTO 於 2006-5-28 23:12 發表

VERY SIMPLE.....
http://www.hpieurope.com/manuals/pdf/10442.pdf

同孖星 o的 manual 一樣 o甘易睇 wo !
 樓主| 觀星是答案 發表於 2006-5-28 23:26:14 | 只看該作者
原帖由 courel500 於 2006-5-28 23:14 發表

幾時買新車呀 ?

好毒呀 !! 無錢啦 ! 點都要等埋出糧 !!
仲要過女朋友 o個關

18SS 要成 $2200 wo ! 仲未計 set 電子 o野 !
用返支 Futaba 3PDF 都要買 receiver 啦 !
max 發表於 2006-5-29 00:42:50 | 只看該作者
大碌車消費太高了,買套呔令都話幾百個大洋,我都係玩NB16平d,你地對呢架車有乜意見呀!知唔知mini inferno幾時出油車啊!thx,幾錢呢