RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1615|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我隻酋長号煩船

wyc1414 發表於 2009-6-14 21:34:05 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
呢度放帆船幾好架!你地有冇興趣來呀?
毒魚 發表於 2009-6-14 22:05:36 | 只看該作者
啊啊啊啊啊!!好煩啊!!!請問這裡是什麼地方= w =?
pcb6827 發表於 2009-6-14 22:26:37 | 只看該作者
where is this place
thanks
Love_stephy=) 發表於 2009-6-14 22:40:58 | 只看該作者
煩船~~  架船點睇都唔" 煩"
 樓主| wyc1414 發表於 2009-6-15 12:40:22 | 只看該作者
呢隻船好烦架如果你用大摇脾收放帆都冇问题但你要同winch servo咁就多嘢攪嘞.我呢度糸東莞其中一个淡水湖,糸在高地上面所以時有強風,
batmanhu 發表於 2009-6-15 14:15:14 | 只看該作者
呢隻船好烦架如果你用大摇脾收放帆都冇问题但你要同winch servo咁就多嘢攪嘞.我呢度糸東莞其中一个淡水湖,糸在高地上面所以時有強風,
wyc1414 發表於 2009-6-15 12:40

除左"煩"船外,仲可唔可以放唔"煩"的船。去尼度又"煩"唔"煩",有無D"煩"人"煩"住咖
UMAN 發表於 2009-6-15 15:36:45 | 只看該作者
ETNZ 我都有一架, 但係要上到東莞就免啦~
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... &extra=page%3D4

放在屋企當擺設都唔錯架!
 樓主| wyc1414 發表於 2009-6-16 11:09:37 | 只看該作者
樓上老兄你隻酋長号點解保養得咁好槪!顶瓜瓜!講到呢度放船好安全架!就算失控都可以係湖邊攞返上黎,唔似係hk一失控就有機會
漂出大海