RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: MOD469
打印 上一主題 下一主題
收起左側

國產拖船

樓主| MOD469 發表於 2009-8-3 17:02:25 | 只看該作者

81# 俊丰-模型

俊丰-模型..蒙老板....黑又好...白又好..都以成過去....萬事以和為貴...我有空上佛山找你飲茶..我有短消息給你...你看完後就會明.......照片上行6v定12v....水炮好像無力...
cmpang 發表於 2009-8-3 17:25:31 | 只看該作者
17# 丘引

黑你**黑了你什么?黑过你什么???说话要有根据,买卖是公平的我们从没用过欺骗的方法来销售过商品。!!所以黑你 ...
俊丰-模型 發表於 2009-8-3 15:49

其實事情因由一字咁淺, 利益所在,古往今來, 诲內海外,類似紛爭從未間斷,各方不用勞氣...
AMAT 發表於 2009-8-3 17:49:50 | 只看該作者
希望各船版版友留意

1. 唔好成日用黑店前黑店後嚟稱呼人地
2. 你可以話人地冇交帶,但並唔稱得上人地係黑店
3. 黑店定義雖然各人不同,但一般約定為強逼你銷費,強逼你買一O的貨不對辦O既東西,唔買唔俾走或唔退錢,呢O的可以叫做黑店.造功唔好,或交涉較慢,只可以稱為不理想,唔應該成日話人地黑店.
4. 如果該店鋪用你相片,你可以循法律途徑追討.國內有肖像法,亦有版權法,你絕對可以告佢.但唔好係呢到不停以咁重貼嚟宣傳.
5. 如果係事實你又擁有,而唔係人云亦云,你可以講出該店造功有邊O的地方唔好.但如果係人云亦云,或根本就唔係擁有者就係到唱,我希望唔好再出現.

遙控工房討論區係俾大家要嚟討論技術問題,唔係要嚟俾大家係到清算新仇舊恨.
再有呢類清算式,係到嘈交,報復,尋仇文章,邊一個張貼就停邊一個會員戶口.

敬請留意
1037 發表於 2009-8-3 21:27:29 | 只看該作者
17# 丘引

黑你**黑了你什么?黑过你什么???说话要有根据,买卖是公平的我们从没用过欺骗的方法来销售过商品。!!所以黑你 ...
俊丰-模型 發表於 2009-8-3 15:49

其實老版你可以用法 律 來告佢
俊丰-模型 發表於 2009-8-3 21:56:53 | 只看該作者
82# MOD469

多谢多谢!上面水炮是用7.4V而且水枪的孔径是2.5MM所以这样没力,现在我们的东西在不断地改良。你的应该是我们这产品的第一个客人实在不好意思要你做了一回指路明灯以后有什么需要尽管提出。一定尽力办到!
jackyming. 發表於 2009-8-3 22:51:54 | 只看該作者
1037 發表於 2009-8-3 21:27

1037版主,又出來教人做野,不如教下我整像真船好唔好,謝謝
bigcar 發表於 2009-8-4 07:02:01 | 只看該作者

遙控工房版規(新加入論壇版友必讀)請勿在技術討論區推廣產品任何新產品之推廣,請到遙控產品最新消息發布區發布
seeman 發表於 2009-8-4 11:53:38 | 只看該作者

你知唔知定架,咩都叫侓師,你好有錢呀,你又唔叫律師告我地,
seeman 發表於 2009-8-4 11:55:15 | 只看該作者
. 如果該店鋪用你相片,你可以循法律途徑追討.國內有肖像法,亦有版權法,你絕對可以告佢.但唔好係呢到不停以咁重貼嚟宣傳.
jacky你都可以甘呀
seeman 發表於 2009-8-4 11:58:16 | 只看該作者

你知唔知咩叫以和為貴呀,成日扇風點火,人地都同老板都冇事啦,
 樓主| MOD469 發表於 2009-8-4 13:42:54 | 只看該作者

b] 86# 俊丰-模型

OK......蒙老板.............所有的事情都以成過去..以和為貴...記得我想要的配件嗎...有空一定上佛山找你請我飲茶..
丘引 發表於 2009-8-4 21:30:40 | 只看該作者

嚇鬼呀 好驚啊?有貨你就黎
俊丰-模型 發表於 2009-8-5 12:39:19 | 只看該作者
92# MOD469

記得,記得,不好意思!!  到佛山一定請你飲茶.下周搞掂比你...
mkjeo 發表於 2009-8-5 13:18:21 | 只看該作者
大家以和為貴,我都係受害者,我都奶野, 大家一齊造多D靚船
 樓主| MOD469 發表於 2009-8-5 13:57:37 | 只看該作者

95# mkjeo
mkjeo師兄.......所有的事情都以成過去..以和為貴....有空放船開心下....咪好...
 樓主| MOD469 發表於 2009-8-5 14:25:25 | 只看該作者
94# 俊丰-模型
所有的事情都以成過去..以和為貴....有空放船開心下..
AMAT 發表於 2009-8-6 13:46:16 | 只看該作者
大家玩船O既,講多O的技術問題,唔好成日嘈交.咁好影響O的新手想加入呢個範疇.

而有關店主,亦希望多O的正視人地提出O既問題.用咗人地相,同人地講聲SORRY唔係咁難.PARTS唔得就改到佢得.我相信都希望係生意長有長做,唔係做一次生意.

店鋪同版友互相扶持,互補長短,有問題就大家研究修改,咁先可以令大家繼續玩落去.
狗咬狗骨,嘈嚟嘈去,只會俾人感覺呢一班人玩船成日嘈交,唔會對大家有幫助脾益.

希望大家以此為戒.唔好再嘈.

我亦都重申,我唔介意店鋪或開發商講佢地有咩新產品,只要唔係公開叫人買,只係講出個技術或開發過程等,我都係無任歡迎.如果去到想賣喇,我亦都好歡迎佢係新產品消息發布,甚至係商家區都發表佢有新遙控PARTS產品賣O既消息.

冇新產品,唔會激起討論.冇新產品過程,唔會令人有買O既衝動,兩者係相輔相承.

希望大家留意.

以和為貴.
 樓主| MOD469 發表於 2009-8-6 14:29:50 | 只看該作者
大家玩船O既,講多O的技術問題,唔好成日嘈交.咁好影響O的新手想加入呢個範疇.

而有關店主,亦希望多O的正視人地提出O既問題.用咗人地相,同人地講聲SORRY唔係咁難.PARTS唔得就改到佢得.我相信都希望係生意長有 ...
AMAT 發表於 2009-8-6 13:46
同意AMAT 師兄....以和為貴..
 樓主| MOD469 發表於 2009-8-6 14:44:46 | 只看該作者
嚇鬼呀 好驚啊?有貨你就黎
丘引 發表於 2009-8-4 21:30

95# mkjeo
丘引 師兄.......所有的事情都以成過去..以和為貴....有空放船開心下....咪好...
 樓主| MOD469 發表於 2009-8-6 14:54:42 | 只看該作者
82# MOD469

多谢多谢!上面水炮是用7.4V而且水枪的孔径是2.5MM所以这样没力,现在我们的东西在不断地改良。你的应该是我Ê ...
俊丰-模型 發表於 2009-8-3 21:56
俊丰-模型 ..蒙老板...其實推出產品後一定會有問題須作出改進...無可能什麼問題都沒有...這點我完全明白...