RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: AMAT
收起左側

TOPTOYS BRUSHLESS電變二代目測試中.....

kinpo 發表於 2009-6-23 17:14:36 | 顯示全部樓層
要自己燒焊嗎與犘打之間@@
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-23 17:25:13 | 顯示全部樓層
- 可以使用有感或無感無刷摩打
- 支援4-6 CELL NI-MH
- 支援2 CELL LIPO
- 具高溫保護
- 多個模式選擇
- FOOT PRINT 36mm X 33mm
- 支援3.5T摩打, 7.2V
- 支援5.5T摩打, 7.4V
- 10個項目可調較設定
- ...
ap 發表於 2009-6-23 17:08

約莫數.......4CELL 可以仲低.......

但唔代表行7.4V時用唔到3.5T O既.......

試完晒會再公布最後資料........

宜家仲測試緊......
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-23 17:25:57 | 顯示全部樓層
大約會幾錢??
skywoo1105 發表於 2009-6-23 17:10

O岩O岩先到我手.......未知價錢囉........
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-23 17:26:15 | 顯示全部樓層
要自己燒焊嗎與犘打之間@@
kinpo 發表於 2009-6-23 17:14

高級果O的全部都要自己焊線.......
Panda 發表於 2009-6-23 17:30:19 | 顯示全部樓層
Can't use PC USB programming ????
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-23 17:32:39 | 顯示全部樓層
Can't use PC USB programming ????
Panda 發表於 2009-6-23 17:30

呢一款冇呢個FUNCTION

我聽返之前果個VERSION意見.......九成人都話唔識用電腦嚟SET........
用PROGRAM咭反而方便........

另外呢個新版本,就算你冇PROGRAM咭,你用支控都可以SET到個電變......
包括埋唔同O既速度模式........

用PROGRAM咭就快手O的咁解~
ap 發表於 2009-6-23 17:32:42 | 顯示全部樓層
約莫數.......4CELL 可以仲低.......

但唔代表行7.4V時用唔到3.5T O既.......

試完晒會再公布最後資料........

宜家仲測試緊......
AMAT 發表於 2009-6-23 17:25

OK!因為依家全部鋰電都係7.4V,以免好多BBQ情况出現。
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-23 17:34:32 | 顯示全部樓層
OK!因為依家全部鋰電都係7.4V,以免好多BBQ情况出現。
ap 發表於 2009-6-23 17:32

我都知,所以我都要詳細試完再同廠傾呢O的問題...........

不過就算LRP話得......我見O的快車手都BBQ得好勁.........

所以話得.....最後出事.......我地唔係LRP......一定俾人嘈死.......哈!
呢O的邊沿問題嚟.......要諗清楚.....哈哈!
LeoChan 發表於 2009-6-23 17:43:10 | 顯示全部樓層
SFT !
清清 發表於 2009-6-23 17:45:10 | 顯示全部樓層
搞咁多隻色做乜......想我KEEP貨KEEP死呀?

>_
AMAT 發表於 2009-6-23 16:32

至小要有四隻色啦,、黑~
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-23 17:45:15 | 顯示全部樓層

?????????????
唔明..........
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-23 17:47:19 | 顯示全部樓層
至小要有四隻色啦,紅、籃、紫、黑~
清清 發表於 2009-6-23 17:45

賣到到時死晒貨.......個個都要揀色.....咁O的揀淨色我搵邊個要囉.......
清清 發表於 2009-6-23 17:59:51 | 顯示全部樓層
賣到到時死晒貨.......個個都要揀色.....咁O的揀淨色我搵邊個要囉.......
AMAT 發表於 2009-6-23 17:47

小財唔出大財唔入啊
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-23 18:01:12 | 顯示全部樓層
小財唔出大財唔入啊
清清 發表於 2009-6-23 17:59

小財都出唔起呀.......

我好孤寒的~

ONE COLOUR ONLY!!

但係唔會係金色....哈!
tekin708 發表於 2009-6-23 18:40:37 | 顯示全部樓層

what meaning???
tekin708 發表於 2009-6-23 18:40:49 | 顯示全部樓層
support!!!
fr@nkie 發表於 2009-6-24 00:21:19 | 顯示全部樓層
The colour go for black or silver!!!
rcracing 發表於 2009-6-24 09:51:50 | 顯示全部樓層
SFT廠制造,OEM產品,3.5R會cut機,大陸賣緊800元!香港好多車手試完即棄.......................
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-24 10:05:21 | 顯示全部樓層
SFT廠制造,OEM產品,3.5R會cut機,大陸賣緊800元!香港好多車手試完即棄.......................
rcracing 發表於 2009-6-24 09:51

REALLY?

CUT機你可以選擇不保護.....咁就唔CUT機啦~哈!
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-24 12:06:19 | 顯示全部樓層
宜家我手上呢隻電變......係O岩O岩先做好O既新版本......出面暫時係未有得賣.....
SOFTWARE係到FINE TUNE緊........下星期會攞去同O的車手再測試.....之後再改善O的SOFTWARE.....

外型可能同某O的電變有O的類似......但其實都係不盡相同~^_^