RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: terencelui
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我去左大大小小的模型店,個個都話mini z 沒人玩

關閉 [複製鏈接]
msl 發表於 2009-8-21 21:59:50 | 只看該作者
I have two mini z, mr2 & F1.
Often I go to the KWS, there are many many shall and parts let me enjoy to window shopping.
 樓主| terencelui 發表於 2009-8-21 22:08:36 | 只看該作者
大家唔好咁”爆先”,,我的意思唔係話MINI Z冷門,都沒咩惡意,,,如果我有惡意,我都唔係E道POST啦,想俾人罵咩....如果我有咩得罪大家, 大家請見諒...SORRY..我都係想問下大家意見,,,,唔知反應SO大,,唔好意思
TUEN MUN有去到長頸鹿,,有去智樂,新壚(單車店左右)..
元朗去左佳佳,小巴站個2間
MONG KOK去左千里達個2間,,當然都有去個條模型街,,大部分都有賣,,

但係我意思我FOR EXAMPLE去YAHOO拍賣MINI Z比 TAMIYAR RC 少左好多
我去FORUM,都好少人講MINI Z,,比如DISCUSS,UWANTS,,好少人POST野..有D起瑪1YEAR前..唔信你去看下.
可能我印象問題,,如果MAKE到大家唔開心,,,好SORRY ,,REALLY SORRY
 樓主| terencelui 發表於 2009-8-21 22:10:49 | 只看該作者
我真係有做過RESEARCH先買家,,,,,,都係想CHING比意見,,,,,,大家請息怒.......
Dean 發表於 2009-8-21 22:29:55 | 只看該作者
如果樓主真係對mini z有興趣既,買定唔買你心入面早有答案
至如車型同價錢方面,建議你去食粥 好景或萬里等鋪頭問問
最好就梗係上車場請教下d師兄啦
edmondhk 發表於 2009-8-21 22:38:09 | 只看該作者
大家唔好咁”爆先”,,我的意思唔係話MINI Z冷門,都沒咩惡意,,,如果我有惡意,我都唔係E道POST啦,想俾人罵咩....如果我有咩得罪大家, 大家請見諒...SORRY..我都係想問下大家意見, ...
terencelui 發表於 2009-8-21 22:08

因為玩得RC既多數都會上泥e類既forum,咁不如直接係到放,又唔洗比錢
Mini-z除左雙星都應該冇咩多車多parts供應過佢
EXEX12345 發表於 2009-8-21 22:40:16 | 只看該作者
因為玩得RC既多數都會上泥e類既forum,咁不如直接係到放,又唔洗比錢
Mini-z除左雙星都應該冇咩多車多parts供應過佢
edmondhk 發表於 2009-8-21 22:38

edmondhk 發表於 2009-8-21 22:41:44 | 只看該作者

咁無可否認雙星d parts供應真係足到...
十年前既車既parts都仲有機會搵到
清清 發表於 2009-8-21 22:50:06 | 只看該作者
兜嘜春啊,睇你個網名就知你想攪事,心照啦!
nick=] 發表於 2009-8-21 22:57:24 | 只看該作者
兜嘜春啊,睇你個網名就知你想攪事,心照啦!
清清 發表於 2009-8-21 22:50

師兄你點解咁講ge.......我睇唔明=m=...........
可唔可以解釋下...........P.S路人一名
 樓主| terencelui 發表於 2009-8-21 23:08:24 | 只看該作者
我如果想攪事,,我一早唔理個POST..我仲要打這麼多野出來,,,
我希望你唔好人身攻擊,,我入的係POLY U ...唔係你講的福建大學,,我諗個個中7讀到死都係想入U,,你一句就話我入紙紮模型店,一句就話入福建大學,一句就兜嘜春,,我都講左我沒惡意,,你仲想點?你有沒禮貌的?

我重新只係想問大家俾D意見新手..我想買MINI Z AWD,,可能唔係太清楚,,有什麼地方請見諒
清清 發表於 2009-8-21 23:08:56 | 只看該作者
師兄你點解咁講ge.......我睇唔明=m=...........
可唔可以解釋下...........P.S路人一名
nick=] 發表於 2009-8-21 22:57

佢個網名無記錯係某模型店老闆個名,
應該同之前"黑店"個post有關!
SPAWN 發表於 2009-8-21 23:19:48 | 只看該作者
佢個網名無記錯係某模型店老闆個名,
應該同之前"黑店"個post有關!
清清 發表於 2009-8-21 23:08

又係wo!唔怪知得個名好似見過
bluemotogp 發表於 2009-8-21 23:26:37 | 只看該作者
你呢個大話離普到無人信,我都住屯門,長頸鹿無得賣?
旺角仲離普,萬里、鴻聲、極速、車中樂、創升…等等,
事但搵一間要你買晒佢d 新到款式你都幾大鑊,收得啦你
清清 發表於 2009-8-21 19:41
bluemotogp 發表於 2009-8-21 23:27:35 | 只看該作者
九成九褔建大學
清清 發表於 2009-8-21 20:10

褔建........eng.........is...........
 樓主| terencelui 發表於 2009-8-22 00:25:08 | 只看該作者
我係有心想問大家意見的,,
請!!!!不要針對!!!!!!!!!!!
yin1992 發表於 2009-8-22 06:04:40 | 只看該作者
你呢個大話離普到無人信,我都住屯門,長頸鹿無得賣?
旺角仲離普,萬里、鴻聲、極速、車中樂、創升…等等,
事但搵一間要你買晒佢d 新到款式你都幾大鑊,收得啦你
清清 發表於 2009-8-21 19:41

我都係住屯門囉 長頸鹿門口都有d mini z殼啦
-69- 發表於 2009-8-22 09:27:16 | 只看該作者
................  讀萬卷書 不如行萬里路?
sfk 發表於 2009-8-21 19:49

X2 haha
清清 發表於 2009-8-22 10:08:21 | 只看該作者
我都係住屯門囉 長頸鹿門口都有d mini z殼啦
yin1992 發表於 2009-8-22 06:04

有人要玩資料又不全,咪俾人玩返轉頭囉
henry888 發表於 2009-8-22 10:38:42 | 只看該作者
旺角你去千里達就梗係無miniz啦,大學生
要去廣華街嫁
清清 發表於 2009-8-22 10:43:33 | 只看該作者
旺角你去千里達就梗係無miniz啦,大學生
要去廣華街嫁
henry888 發表於 2009-8-22 10:38

佢跟本就老作攪事,最簡單佢話有去屯門長頸鹿無得賣喎,
佢以為果度無人識,但偏偏我同另一會員都住屯門知道果道有得賣!