RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 9901|回復: 13
收起左側

點樣抽好卡?

ELVINO 發表於 2006-6-26 15:08:34 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
?????
AMAT 發表於 2006-6-26 15:10:37 | 顯示全部樓層
原帖由 ELVINO 於 2006-6-26 15:08 發表
?????

你講咩抽好咭呀?

你講PSP入面玩完有好O的O既咭呀?
定係話去玩街機時果張咭靚O的呀!?

講清楚O的啦!
 樓主| ELVINO 發表於 2006-6-26 20:45:47 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2006-6-26 15:10 發表

你講咩抽好咭呀?

你講PSP入面玩完有好O的O既咭呀?
定係話去玩街機時果張咭靚O的呀!?

講清楚O的啦!

我講緊PSP入面玩完有好既咭抽.
How to抽靚咭.
有3張咭,bin張咭好D?
AMAT 發表於 2006-6-26 21:42:53 | 顯示全部樓層
原帖由 ELVINO 於 2006-6-26 20:45 發表

我講緊PSP入面玩完有好既咭抽.
How to抽靚咭.
有3張咭,bin張咭好D?

冇定架喎哥仔!RANDOM架喎!
呀爆 發表於 2006-6-26 21:45:14 | 顯示全部樓層
哈哈~~慢慢抽啦...咁先過癮架ma.
amat兄....你win左土板拓海未呀?
AMAT 發表於 2006-6-26 21:51:39 | 顯示全部樓層
原帖由 呀爆 於 2006-6-26 21:45 發表
哈哈~~慢慢抽啦...咁先過癮架ma.
amat兄....你win左土板拓海未呀?

冇心情打咗好耐~!呵呵呵!
 樓主| ELVINO 發表於 2006-6-26 21:54:10 | 顯示全部樓層
好難打!好難打!好難打!好難打!.....................................................
呀爆 發表於 2006-6-26 22:15:44 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2006-6-26 21:51 發表

冇心情打咗好耐~!呵呵呵!

哈哈~~我都打到無心機.....不停咁開新車.哈
AMAT 發表於 2006-6-27 17:17:09 | 顯示全部樓層
原帖由 呀爆 於 2006-6-26 22:15 發表

哈哈~~我都打到無心機.....不停咁開新車.哈

開新車都冇用,都係贏唔到拓海.....兼夾又要重新儲果O的改車架嚟FULL TUNE架車......唔係根本就追唔到....除非你真係控得好勁,一下都唔撞.
yakuza 發表於 2008-7-14 15:35:15 | 顯示全部樓層
Hi mate:

I found if you lost the race, you will easy to get a good card (modify parts), approx 2/3 chance to get 1. But you win, it will give you no good card.
That's what I observed.
Hope can give you some help.
jacky192930 發表於 2010-3-3 22:57:36 | 顯示全部樓層
我爆哂故仔啦喎= =
abc123456 發表於 2011-8-14 19:19:52 | 顯示全部樓層
文太超變態,基本上1% CAN WIN
lf2c 發表於 2011-8-14 19:59:36 | 顯示全部樓層

psp文太都唔難打吖.......如果打街機既文太就真
係仲變態過psp好多架......
我可以話埋你聽啦....街機最難爆15星既係伊呂坡文太....
其次係赤城文太....之後果d都可以比較易爆到15星文太架......
abc123456 發表於 2012-7-1 18:58:16 | 顯示全部樓層
RAMDOW架