RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: noble
打印 上一主題 下一主題
收起左側

風帆映院:﹝6﹞TMT 07-11-2009 風和日麗~曬死三轟

EX40 發表於 2009-11-6 21:34:37 | 只看該作者
snipertat 發表於 2009-11-7 20:14:07 | 只看該作者
今日好好玩呀~yeah~
fly175hk 發表於 2009-11-7 22:35:30 | 只看該作者
今日好好玩呀~yeah~
snipertat 發表於 2009-11-7 20:14

其實10 点幾已經有風..
你都好利害...刀仔鋸大樹  

隻Sea Queen 都幾乎投降...
EX40 發表於 2009-11-7 23:06:12 | 只看該作者
77# fly175hk

唔想有甚麽,金牌會員身份!
改吓嗰名,轉換風水。
睇吓有冇轉機打低你同V70!!
noble 發表於 2009-11-1 21:57

改名之後:
唔到你唔信,見到你要服!

贏到開哂巷,谷到fly哥副偈都死埋,KK頭帆甩埋!:lol
EX40 發表於 2009-11-7 23:13:46 | 只看該作者

勝利沖昏了頭腦!
連影相都好求其!
爛相一輯,歡迎狠批……!!

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]  

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]

登錄/註冊後可看大圖

[/ IMG]

登錄/註冊後可看大圖
[/ IMG]
PerferOne 發表於 2009-11-8 00:09:36 | 只看該作者
114# EX40

Noble

Tomorrow will go to Tuen Mun to play Sailing boat would you want to join us?

Also for the sailing boat around the world I have friend interested and want to try play sailing boat. is the boat can fix and play?
vodkawater 發表於 2009-11-8 00:14:57 | 只看該作者
好玩好玩, 今日又學左好多野, 多謝EX40!
EX40 發表於 2009-11-8 00:31:26 | 只看該作者
114# EX40

Noble

Tomorrow will go to Tuen Mun to play Sailing boat would you want to join us?

Also for the sailing boat around the world I have friend interested and want to try play sailin ...
PerferOne 發表於 2009-11-8 00:09

好耐冇去東龍島,可能去走番轉!
〝獅虎〞你都知我係文盲嚟喇!唔該你用中文喇!
fly175hk 發表於 2009-11-8 00:42:58 | 只看該作者
改名之後:
唔到你唔信,見到你要服!
今日喺大美篤四點之後我話事!
贏到開哂巷,谷到fly哥副偈都死埋,KK頭帆甩埋!
EX40 發表於 2009-11-7 23:06

哈哈...服到五体投地...
原來唔係個Servo 死咗, 而係個2.4 receiver...重大鑊

喂, 你整好D video 就不如開新Topic 黎 post ..
EX40 發表於 2009-11-8 00:43:13 | 只看該作者
好玩好玩, 今日又學左好多野, 多謝EX40!
vodkawater 發表於 2009-11-8 00:14

你唔好多謝我呀!
我有好多嘢都係喺,fly哥、KK lo及V70佢哋班人!
學返嚟咖咋。
Johnny28 發表於 2009-11-8 07:26:22 | 只看該作者
130# EX40

Noble or Ex40 我弄不清,是否二為-體. 但你個吹氣大南瓜很可愛.
EX40 發表於 2009-11-8 08:53:10 | 只看該作者
原來唔係個Servo 死咗, 而係個2.4 receiver...重大鑊
喂, 你整好D video 就不如開新Topic 黎 post ..
fly175hk 發表於 2009-11-8 00:42

即係傷勢嚴重,又要開刀造手術。
電腦裡面個導演,〝咋哂形〞!
唔造嘢!惡搞!
啲片由TV喥睇番,觀上度都唔係咁高咁激。
EX40 發表於 2009-11-8 09:03:55 | 只看該作者
130# EX40

Noble or Ex40 我弄不清,是否二為-體. 但你個吹氣大南瓜很可愛.
Johnny28 發表於 2009-11-8 07:26

noble已成歴史!數月寒水冇人問,一用南瓜有運行……!: :
$6蚊個咋!
fly175hk 發表於 2009-11-8 10:50:28 | 只看該作者
即係傷勢嚴重,又要開刀造手術。
電腦裡面個導演,〝咋哂形〞!
唔造嘢!惡搞!
啲片由TV喥睇番,觀上度都唔係咁高咁激。
EX40 發表於 2009-11-8 08:53

驗屍後發現原來係上星期己經入水
亞Eve 都有拍片, 不過太長, 要剪輯..最正嗰段係finish line 前要同杜sea影相至分到勝負.
今次KK set 個賽過都唔錯, D南瓜好易認
你用啫布帆咁鬼耐, 尋日突然換番全套全裝野, 好似會飛咁, 呢種特訓過然有效
snipertat 發表於 2009-11-8 11:07:49 | 只看該作者
fly175hk 發表於 2009-11-8 00:42

真係果頭話無事..lee頭就...慘,..
Johnny28 發表於 2009-11-8 22:17:11 | 只看該作者
noble已成歴史!數月寒水冇人問,一用南瓜有運行……!: :
$6蚊個咋!
EX40 發表於 2009-11-8 09:03

EX40_NOBLE 兄, 你作詩?   ;P   好嘢
V70 發表於 2009-11-9 12:16:59 | 只看該作者
一星期冇o黎,發生好多"大事"咁!
個南瓜好正呀!

ex40! 好"模型" o既名呀! 仲估你會用真船D名添!
唔夠"pro"呀!
fly175hk 發表於 2009-11-9 16:54:51 | 只看該作者
個南瓜好正呀!

唔夠"pro"呀!
V70 發表於 2009-11-9 12:16

http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... &extra=page%3D1
去睇. 如果唔係EX 影到, 杜Sea就....
kklo 發表於 2009-11-9 17:50:18 | 只看該作者
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... &extra=page%3D1
去睇. 如果唔係EX 影到, 杜Sea就多野講咯
fly175hk 發表於 2009-11-9 16:54

舉辦單位咁pro,巡邏影片都有,杜sea隻眼合唔埋啦!
EX40 發表於 2009-11-9 18:46:56 | 只看該作者
個南瓜好正呀!

唔夠"pro"呀!
V70 發表於 2009-11-9 12:16

40EX好似係有哩隻真船名!
哈〝Pro唔泡〞好閒,越Pro越唔得閒。
現在好囉!有你哋幾個喺喥解答問題!
由其是啲英文人!