RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: smallpig668
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日去TC不愉快經歷

BHP 發表於 2009-9-18 19:29:21 | 只看該作者
Just played at TC today, good fun wor~
Nice & clean track with no debris
回答 發表於 2009-9-18 21:24:47 | 只看該作者

"英文唔惦可以用中文師兄" very funny  and pathetic!!!!!
not dare to say yes?????? i will be more aggressive because of you!!!!
i'm up to here.
hk_sdu 發表於 2009-9-19 11:39:09 | 只看該作者

我都算係CD-ROM, 都忍唔著出声. TC係個好地方,其實只欠新客入場的處埋,就 almost perfect la !!!
合法唔合法, 唔係重点, 生意唔係咁做law! 2009 年 la, 文明 D la 香港人. 有無見全香港有幾多酒bar, 私人會所無洒牌. 有無見人咁對D新客? 有無見人騖比人拉?
咁對D新客, 就算你所有野都合法, 有心人都可玩死你, 問題係做唔做姐.... 你可以話我鐘意,舊客夠,我大打錢... 得
但你就唔好登咁多RC-MAN廣告,玩人la,比你引左入去又要reject

有TC年青文明D領導人見倒個post, 唔該, thank you, 有心做就改善下la, 勝利唔係永恆.
学下人地Waigo, D service 幾好
seeman 發表於 2009-9-19 12:35:35 | 只看該作者
我聽人講呢條c9係Gary家姐黎bor,而個c9個老公先係地主,,佢老公又話gary係扯線公仔,冇咩話事能力既,,個c9老公又係村長&區議員黎既,可能味有d料law d 人
orange 發表於 2009-9-19 13:35:05 | 只看該作者
睹擊者都出黎講個真相,場主又出黎say sorry。成班人好似時運高乜都睇唔到咁...又將自己化身做受害者,越講越離譜。連人地屋企都攞埋出黎講,仲一唱一和做大戲,台前幕後咁齊心....好睇過七月節啲于蘭勝會。
billy54321 發表於 2009-9-20 11:29:58 | 只看該作者
睹擊者都出黎講個真相,場主又出黎say sorry。成班人好似時運高乜都睇唔到咁...又將自己化身做受害者,越講越離譜。連人地屋企都攞埋出黎講,仲一唱一和做大戲,台前幕後咁齊心....好睇過七月節啲于蘭勝 ...
orange 發表於 2009-9-19 13:35

One more actor
mkjeo 發表於 2009-9-21 18:08:50 | 只看該作者
我聽人講呢條c9係Gary家姐黎bor,而個c9個老公先係地主,,佢老公又話gary係扯線公仔,冇咩話事能力既,,個c9老公又係村長&區議員黎既,可能味有d料law d 人
seeman 發表於 2009-9-19 12:35

其實這個C nine人品幾好,只不過GARY現實一些,
tonyho88888 發表於 2009-9-22 21:11:54 | 只看該作者
我懐疑個場不適当使用土地、又怕比人査。所以要熟客帯、見到生面口人氏、就先下手為強。令人却歩。
soha 發表於 2009-9-18 15:05

電視都有講、"冇牌吾揸得車".....佢冇牌吾可以做生意架、會比人拉!
搭咀王 發表於 2009-9-24 12:11:07 | 只看該作者
電視都有講、"冇牌吾揸得車".....佢冇牌吾可以做生意架、會比人拉!
tonyho88888 發表於 2009-9-22 21:11

好多場都無啦 , 咁咪要去天水圍公園玩 ??
seeman 發表於 2009-9-24 15:08:40 | 只看該作者
tonyho88888 發表於 2009-9-22 21:11

聽人講個gary係政府地証處既人,唔怕掛可能
abba 發表於 2009-9-27 16:14:46 | 只看該作者
生意難做...
盲亨 發表於 2009-10-1 23:25:55 | 只看該作者
聽人講個gary係政府地証處既人,唔怕掛可能
seeman 發表於 2009-9-24 15:08

但我聽人講佢係下一任特首熱門人選喎
mkjeo 發表於 2009-10-2 13:11:46 | 只看該作者
但我聽人講佢係下一任特首熱門人選喎
盲亨 發表於 2009-10-1 23:25

我係遙控界特首,車照玩,馬照跑,舞照跳,飯照食.....車場合法化,,,,我大曬
billy54321 發表於 2009-10-2 13:46:22 | 只看該作者
ha ha ha !  
skippy 發表於 2009-10-3 11:29:42 | 只看該作者
我係遙控界特首,車照玩,馬照跑,舞照跳,飯照食.....車場合法化,,,,我大曬
mkjeo 發表於 2009-10-2 13:11

個c9老公黃裕材又係村長&區議員,幕後遙控界特首
mkjeo 發表於 2009-10-3 12:36:16 | 只看該作者
個c9老公黃裕材又係村長&區議員,幕後遙控界特首
skippy 發表於 2009-10-3 11:29

我一早都知啦,,我去極速買野,姓林個老細都講過啦,又話佢冇權話事呀
Tamadi 發表於 2009-10-3 14:20:15 | 只看該作者

一去到呢啲 POST, 唔知點解一定會有好多 新到 至 初級會員出聲! 重好清楚內幕!  
成個專家!
MIKELEE 發表於 2009-10-5 15:24:42 | 只看該作者
一去到呢啲 POST, 唔知點解一定會有好多 新到 至 初級會員出聲! 重好清楚內幕!  
成個專家!
Tamadi 發表於 2009-10-3 14:20

咁你都唔仲未知,正所謂明人不做暗事,又要做塘邊鵝,又怕比人知自己係邊個,唔開多幾個新 Account 點何以自問自答,有咁衰寫到人地咁衰呀!
呢D 行為咪就係叫做……………………小人
咁大個人,做事都唔用腦、人地係唔係殺左你D屋企人、
用幾十萬整個場出泥,比人玩車,你鐘意咪去,唔鐘意咪唔好去囉
洗唔洗又話check呢樣 check個樣,仲要貼人地屋企人張相上泥,
我話 check 吓個腦,有人就話人身攻擊,咁請問你地咁樣唔知叫????
如果我將你地屋企人D相貼上泥,又唔知你地會有什麼返應?
呢個 post如果係一個意見、投訴,我覺得係冇問題,
但係我一路睇落去,又係覺得都係有個車場D 小人,
眼紅其他人個場多人玩車個佢(電車呀吓),
攪比賽(電車呀吓)自己小貓三兩隻,人地就吓吓 60-70人。
無所事事,得閒搵D事攪吓。
好心啦!咁得閒就放多D時間,睇吓點攪好自己個場,吸引多D人入場玩
好過立壞心腸想攪死人地等自己發達。

就算佢死左,你都唔洗望我會到你個場玩車,
費事到時又比人話我好去佢個場到玩車!仲要佢擔心我個 friend ,因為我去佢個場到玩車唔開心啦。
所以係TC 玩開車D朋友,唔好再理呢個POST!
同佢地講多句都費事……。
Prairie 發表於 2009-10-5 15:55:22 | 只看該作者
『...始終覺得,所有不同想法都可以並存,所以我最討厭與人辯論,最不喜歡統一意見了。不統一意見的人都可以做朋友。如果意見不同就不可以做朋友,那我自己都變成共產黨了。』

源自倪匡:我不會回去
香港電台《薇微語》專訪
nick7 發表於 2009-10-5 16:58:17 | 只看該作者
香港rc場都唔多啦..
仲想搞到一個算玩得下既rc場都汁埋先開心...
都膠膠地討厭