RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1830|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

M05幾$?

山久和也 發表於 2009-9-15 17:58:14 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
有$BUY.....包哂電子野(計要快GE電子野)..普通遙控IS OK......有冇C兄建議下.......ALL=幾$

另外想問下M05遙控幾遠到GA?!...唔該各位C兄~^^
清清 發表於 2009-9-15 18:13:26 | 只看該作者
有$BUY.....包哂電子野(計要快GE電子野)..普通遙控IS OK......有冇C兄建議下.......ALL=幾$

另外想問下M05遙控幾遠到GA?!...唔該各位C兄~^^
山久和也 發表於 2009-9-15 17:58

M-05 PRO-------------$950
LRP SXX--------------$1600
TP 8.5------------- ---$450
551 servo------- -----$750
IP 4000 25C------  ---$330(一排)
全改裝費用約------- ---$1200
普通遙控---------------$300
------------------------------------------
Total------------------$5580
 樓主| 山久和也 發表於 2009-9-15 18:17:59 | 只看該作者
LRP SXX--------------$1600E樣咩來?_?...原來要咁貴-.-"....有冇普通快果D..又唔使太快GE!_!..
sing.kh8212 發表於 2009-9-15 18:26:01 | 只看該作者
LRP SXX,,,高級電變
清清 發表於 2009-9-15 18:28:46 | 只看該作者
LRP SXX--------------$1600E樣咩來?_?...原來要咁貴-.-"....有冇普通快果D..又唔使太快GE!_!..
山久和也 發表於 2009-9-15 18:17

普通快玩黑豬啦,

散砌M-05連小改約-------------$800
V16有刷電響------------------$290
風扇黑豬----------------------$60
普通20C鋰電約----------------$220
3003servo-------------------$80
普通遙控----------------------$300
-------------------------------------------
Total-------------------------$1750

LRP SXX 電變

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| 山久和也 發表於 2009-9-15 18:36:27 | 只看該作者
唔該哂~C兄...普通20C鋰電....E排電呢玩幾耐到一轉?...
清清 發表於 2009-9-15 18:41:44 | 只看該作者
唔該哂~C兄...普通20C鋰電....E排電呢玩幾耐到一轉?...
山久和也 發表於 2009-9-15 18:36

要睇容量,一般$3800mah 20C 可以玩到約20分鐘~
 樓主| 山久和也 發表於 2009-9-15 18:47:57 | 只看該作者
哦~如果玩耐D GE電應該用邊隻..同埋會唔會影響架車GA~D電勁GE話?..SORRY好多野問!_!~
 樓主| 山久和也 發表於 2009-9-15 18:47:57 | 只看該作者
哦~如果玩耐D GE電應該用邊隻..同埋會唔會影響架車GA~D電勁GE話?..SORRY好多野問!_!~
清清 發表於 2009-9-15 18:50:46 | 只看該作者
山久和也 發表於 2009-9-15 18:47

好似有d去到5000mah,但貴百幾蚊一排,可以玩到半個鐘或以上~
 樓主| 山久和也 發表於 2009-9-15 18:54:03 | 只看該作者
十分之多謝清兄^^....
清清 發表於 2009-9-15 18:55:32 | 只看該作者
十分之多謝清兄^^....
山久和也 發表於 2009-9-15 18:54

唔使客氣~