RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: 樂天熊仔
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有無睇過深水步精x模型網頁?

kalt 發表於 2009-11-4 13:12:55 | 只看該作者

(1) 佢 (牠) 焜  咗 好 多 人,  到 現 在 亦 老 是 如 此 行 為 (心 術 不 正), 還 未 改, 但 是 如 果 (牠) 會 改 好 啲 話, 我 會 尊 稱 佢 為 (閣 下/師 父/老 闆)。
(2) 貴 有  貴 買, 平 有 平 買, 買 嘢 玩 是 很 開 心, 但 是 (被 焜 , 是 不 快)
(3) 回 想 當 年, 約 有 廿 多 年, 我 於模 型 書 刊 登 賣 二 手 車 (Kyo) 之 (Stanger) (此 車 名 我 都 記 得 不 太 清 楚), 在  深 水 埔 交 收, 於 當 時 (牠) 們 有 2 個 朋 黨, 話 帶 唔 夠 錢, 先 付 $150, 攞 車 先,  尚 欠 $345 於 同 日 晚 上 Call 我 清 數 尾, 但 是 一 去 不 返。
(4) 2 個 朋 黨, 到 現 在 我 都 認 得 牠 們 (年 紀 大 了, 還 畜 了 葫 子), 就 是 精 X, 科 X  和 X 偽, 牠 們 都 是 同 一 科 種  類 的, 如 見 到 牠 們, 須 快 閃 開 啊 。
garywong5368 發表於 2009-11-4 13:29:45 | 只看該作者
精偽和科偽
兩條友係親兄弟?
現在又在煙廠街開間賣玩具的
 樓主| 樂天熊仔 發表於 2009-11-4 16:27:34 | 只看該作者
科x好像已冇,
精x和卓x現在天水圍開班授徒
奇怪係仲有人幫襯??
librayiu 發表於 2009-11-4 16:38:34 | 只看該作者
(1) 佢 (牠) 焜  咗 好 多 人,  到 現 在 亦 老 是 如 此 行 為 (心 術 不 正), 還 未 改, 但 是 如 果 (牠) 會 改 好 啲 話, 我 會 尊 稱 佢 為 (閣 下/師 父/老 闆)。
(2) 貴 有  貴 買, 平 有 平  ...
kalt 發表於 2009-11-4 13:12

嘩~ 廿幾年前佢地已經開始昆人...!
好氣憤點解呢 d 人可以用呢 d 手段生存咁耐, #$@%#$........
thonylun 發表於 2009-11-6 10:26:47 | 只看該作者
真係錦都得
johntlf 發表於 2009-11-9 01:12:47 | 只看該作者
Sam 收手 la!
Andrew168 發表於 2009-11-10 14:33:01 | 只看該作者
見到化灰都認得佢, 真係好想問候佢多幾句      
zero99 發表於 2009-11-25 22:12:35 | 只看該作者
應該捉去打把
ambiguus 發表於 2009-11-28 00:31:38 | 只看該作者
佢真係食水好深, 舉例, 大陸牌子hobbyxxx, 火咀電 (可換電個種), 佢賣成一百定一百一十蚊, KWS 五十蚊內有文易, 我新手一個,未識上依個谷前幫佢買左部成二千蚊的大陸buggy, 玩左幾次,就玩唔到了, 最後我的入門車就係用五百蚊係yahoo 買左部二手fazer ,

無野好講, 要交學費, 但都唔想交比佢
ishimasa 發表於 2009-11-28 19:24:52 | 只看該作者
佢真係食水好深, 舉例, 大陸牌子hobbyxxx, 火咀電 (可換電個種), 佢賣成一百定一百一十蚊, KWS 五十蚊內有文易, 我新手一個,未識上依個谷前幫佢買左部成二千蚊的大陸buggy, 玩左幾次,就玩唔到了, 最後我的入門車就係 ...
ambiguus 發表於 2009-11-28 00:31

賣幾多錢係佢自由,冇人可以干涉佢....
最慘係佢用過當新野賣