RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2803|回復: 6
收起左側

PS3 - DEADSPACE I

老占 發表於 2009-12-27 08:33:15 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
雖然我遲左玩

但的確 - 氣氛, 音效, 環境, 情節都一流呀!
(我個人認為比同類型遊戲 SIDE能氣 - SILEN HILL 好玩得多!!)

係講太空採礦船遇上意外, 在太空站內發生的核人故事

極度似異型內既船艦及情節

有無師兄玩過, 堅正!

呢隻game 好多國家, 包括中國, 日本, 美國部份地區禁售

18+ 既遊戲, 就快出 DEAD SPACE II

有興趣既朋友拿拿聲買隻玩啦!

因為出左 1年左右, 信和及好景 一百蚊鬆D有交易!!
家豪 發表於 2009-12-27 12:10:17 | 顯示全部樓層
真的嗎= =
小弟不材,未聽過唷= =
蕃茄仔 發表於 2009-12-27 12:49:34 | 顯示全部樓層
利物佬 發表於 2009-12-27 13:08:48 | 顯示全部樓層
X3.........
小弟有睇 game 書都冇留意
有冇封面睇下
 樓主| 老占 發表於 2009-12-27 21:44:26 | 顯示全部樓層

登錄/註冊後可看大圖

http://scl13.com/game-dead-space/  <== 請睇呢個網址

上年剛出時, 可算是 YEAR OF THE GAME - EA 出品

注意係 18禁, 香港 PS STONE 度有好多 DEAD SPACE 既 ADDONS 架!

大家鐘意恐怖氣氛, 音樂, 及那種太空情節既, 一定要買返泥玩玩啦!
(雖然已出一年..)

你地有無九菜呀!! 真係要自己上 YOUTUBE 睇睇片, 就知道有無興趣會玩下
蕃茄仔 發表於 2009-12-27 22:00:15 | 顯示全部樓層
我會慳番果100蚊留黎買Lost Planet 2
 樓主| 老占 發表於 2009-12-29 00:14:24 | 顯示全部樓層
我會慳番果100蚊留黎買Lost Planet 2
蕃茄仔 發表於 2009-12-27 22:00

兩樣野泥架

一個係恐怖驚駭 , 一個係科幻怪獸

不過 LOST PLANET 系列都係值得玩既