RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2211|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

SH廠的新機 : 6023-1, 有沒有人玩過?

kslee30 發表於 2009-12-28 08:55:27 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

第一間開發陀螺儀3動室內機的SH廠商, 剛剛推出了新機型 : 6023-1

登錄/註冊後可看大圖

主要改良了初代陀螺儀機6020-1的速度緩慢缺點, 加強了機尾馬達動力, 使前進及後退的速度提升了。
不知有沒有人玩過, 效果是否理想?
zifu 發表於 2009-12-28 10:24:54 | 只看該作者
怎變又不是3ch
 樓主| kslee30 發表於 2009-12-28 12:23:00 | 只看該作者

係呀, 如果變成再好玩D既3動機, 咁都唔錯丫, SOLO PRO又未有得賣。
jf813 發表於 2009-12-28 12:52:57 | 只看該作者
Solo pro wor.  Isn't it on sell at KWS already?  I seen it last week or the week before wor.

3# kslee30
 樓主| kslee30 發表於 2009-12-28 17:11:08 | 只看該作者
Solo pro wor.  Isn't it on sell at KWS already?  I seen it last week or the week before wor.

3# kslee30
jf813 發表於 2009-12-28 12:52

問過偉高, 全香港都未有九鷹廠供港的貨, 所以上淘寶網都買唔到, KWS只有一間卓X有售, 但不是九鷹廠的供貨, 不知貨源是怎麼來的? 而且只有鋁箱版, 所以都不敢買。市面上有很多瘕疵品。
cheukkelvin 發表於 2009-12-28 17:41:56 | 只看該作者
問過偉高, 全香港都未有九鷹廠供港的貨, 所以上淘寶網都買唔到, KWS只有一間卓X有售, 但不是九鷹廠的供貨, 不知貨源是怎麼來的? 而且只有鋁箱版, 所以都不敢買。市面上有很多瘕疵品。
kslee30 發表於 2009-12-28 17:11

卓x果d可能係台灣水貨!!
vending 發表於 2009-12-28 23:47:43 | 只看該作者
我就非常唔好彩,末玩完第一次電尾摩打無反應,立刻補錢換了隻九鷹SOHO.
第一間開發陀螺儀3動室內機的SH廠商, 剛剛推出了新機型 : 6023-1

登錄/註冊後可看大圖

主要改良了初代陀螺儀機6020-1的速度緩慢缺點, 加強了機尾馬達動 ...
kslee30 發表於 2009-12-28 08:55
 樓主| kslee30 發表於 2009-12-29 08:53:57 | 只看該作者
卓x果d可能係台灣水貨!!
cheukkelvin 發表於 2009-12-28 17:41

如果係真既, 咁樣兜兜轉轉, 米要賣貴好多, 而且九鷹在台灣有正式代理, 台灣直升機討論區話台灣網拍好多問題品出售, 唔買行貨, 代理商好似不接受維修服務。
忘記了在那裡看過, 有人在卓x買了SOLO PRO, 有問題, 拿回該店維修, 該店竟然用部CB100教佢用, 用CB100示範完之後, 叫去回家照著練習就得羅喎。勁唔勁?
 樓主| kslee30 發表於 2009-12-29 08:58:17 | 只看該作者
我就非常唔好彩,末玩完第一次電尾摩打無反應,立刻補錢換了隻九鷹SOHO.
vending 發表於 2009-12-28 23:47

邊間鋪? 肯比你加錢換機都叫勉強可以勒.
vending 發表於 2009-12-30 08:56:26 | 只看該作者
屯門浩天X,不過就搬啦!
邊間鋪? 肯比你加錢換機都叫勉強可以勒.
kslee30 發表於 2009-12-29 08:58
teamworker 發表於 2009-12-30 12:17:27 | 只看該作者
How much?
vending 發表於 2009-12-31 00:42:53 | 只看該作者
HK$160元
anco16 發表於 2010-1-2 19:26:07 | 只看該作者
OK LA 個價  大眾化