RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1718|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

自制櫃花問題

EricRC 發表於 2010-2-11 15:19:32 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
想問下各位ching,自制櫃花係用邊種貼紙印咖?係邊度可以買到?用普通printer印唔印得到?thx
有勇冇謀 發表於 2010-2-11 16:08:42 | 只看該作者

想全天侯使用,要用汽車防水貼, 又長又大張自己 print 唔到, 要找 印野舖 如: baxxxx shop, 印xx 搞, 大約幾佰蚊; 如果真係要自己print, 可以去腦場買 "透明貼" 用printer print ( lazer or injet), 再用透明牆紙保護, 不過只有 a4 size 及 遇水即溶 ....約幾十蚊10張
German 發表於 2010-2-11 19:12:35 | 只看該作者
想全天侯使用,要用汽車防水貼, 又長又大張自己 print 唔到, 要找 印野舖 如: baxxxx shop, 印xx 搞, 大約幾佰蚊; 如果真係要自己print, 可以去腦場買 "透明貼" 用printer print ( lazer or injet), 再用透明牆紙 ...
有勇冇謀 發表於 2010-2-11 16:08

洗唔洗呀
80CM X 18CM  4張都係$100內(Banana short綱上報價)
MRX-2 發表於 2010-2-11 19:13:49 | 只看該作者

師兄識人可以平D?幾錢呀?
German 發表於 2010-2-11 19:21:43 | 只看該作者
師兄識人可以平D?幾錢呀?
MRX-2 發表於 2010-2-11 19:13

唔好串我住先啦,真係有心問架
MRX-2 發表於 2010-2-11 19:48:53 | 只看該作者
唔好串我住先啦,真係有心問架
German 發表於 2010-2-11 19:21

唔係串你!因為你話"洗唔洗呀?"以我既中文程度黎話你應該覺得唔洗咁貴,所以我問下你姐,唔係講句你都唔鐘意呀?
German 發表於 2010-2-11 20:30:12 | 只看該作者
唔係串你!因為你話"洗唔洗呀?"以我既中文程度黎話你應該覺得唔洗咁貴,所以我問下你姐,唔係講句你都唔鐘意呀?
MRX-2 發表於 2010-2-11 19:48

'洗唔洗呀?'只係我對呢個價有d驚訝姐
有勇冇謀 發表於 2010-2-12 10:54:07 | 只看該作者
'洗唔洗呀?'只係我對呢個價有d驚訝姐
German 發表於 2010-2-11 20:30

價錢 o既 野 就緊係報大d啦, 唔同質數及要求價錢會好大分別, 如今期 rc-man 話電腦界四隻中文宇都要成佰蚊. 如果我話成個櫃花only $100, 而閣下做的的櫃花又 over $100, 咁又會話小弟報細數令 師兄們失預算.... 所以價錢只係一個約數, 要大家自己去格價, 咁 o既 道理都唔明......?
German 發表於 2010-2-12 14:34:48 | 只看該作者
價錢 o既 野 就緊係報大d啦, 唔同質數及要求價錢會好大分別, 如今期 rc-man 話電腦界四隻中文宇都要成佰蚊. 如果我話成個櫃花only $100, 而閣下做的的櫃花又 over $100, 咁又會話小弟報細數令 師兄們失預算.... 所 ...
有勇冇謀 發表於 2010-2-12 10:54

咁你用'百幾'咪得囉($100-199)
幾百就有D......驚人($100-999)