RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: sunnyip
打印 上一主題 下一主題
收起左側

手痕自拍TAROT 450PRO...

TRANSFORMERS 發表於 2010-3-7 01:12:31 | 只看該作者
衣家祖國有隻新嘅平 GYRO (唔記得叫乜名) 新嘅約 HKD$200 樓下
睇 YouTube 啲中國嘅師兄飛強勁 3D 都好得 WOW......
我叫咗人喺大陸買落嚟試......
到時再上啲相比大家睇
 樓主| sunnyip 發表於 2010-3-7 01:19:03 | 只看該作者
衣家祖國有隻新嘅平 GYRO (唔記得叫乜名) 新嘅約 HKD$200 樓下
睇 YouTube 啲中國嘅師兄飛強勁 3D 都好得 WOW......
我叫咗人喺大陸買落嚟試......
到時再上啲相 ...
TRANSFORMERS 發表於 2010-3-7 01:12

好呀!!.. 我一路都係講部份山寨野真係唔掂...
識買既當然好啦   .....
我65mg都係2手貨..@@330蚊3隻~
gyro都係二手401~~~
haha~

慳得黎都要唔好極差..我買65mg個陣未知有md933 sosad
cf2468 發表於 2010-3-7 01:23:09 | 只看該作者
md933最近都幾多人講喎,深圳邊度有得買...?
 樓主| sunnyip 發表於 2010-3-7 01:31:51 | 只看該作者
cf2468 發表於 2010-3-7 01:23

如果你唔係成日上大陸..香港都有得買呀
cf2468 發表於 2010-3-7 01:36:02 | 只看該作者
幾錢同邊間, thanks!
 樓主| sunnyip 發表於 2010-3-7 01:43:47 | 只看該作者
幾錢同邊間, thanks!
cf2468 發表於 2010-3-7 01:36

pm左你
TRANSFORMERS 發表於 2010-3-7 01:45:32 | 只看該作者
cf2468 發表於 7/3/2010 01:23

唔洗上去買啦......."昇X會"都係買$80(會員)
仲平過返上去買........XD
 樓主| sunnyip 發表於 2010-3-7 01:48:10 | 只看該作者
TRANSFORMERS 發表於 2010-3-7 01:45

我咪pm呢個俾佢lo XDDDDDDDDDD 心連相通xdxd
cf2468 發表於 2010-3-7 01:50:27 | 只看該作者
thanks! 兩位師兄
TRANSFORMERS 發表於 2010-3-7 01:55:46 | 只看該作者
好呀!!.. 我一路都係講部份山寨野真係唔掂...
識買既當然好啦   .....
我65mg都係2手貨..@@330蚊3隻~
gyro都係二手401~~~
haha~

慳得黎都要唔好極差..我買65mg個陣未知有md933 sosad
sunnyip 發表於 7/3/2010 01:19

CCPM servo 買2手唔係幾好.......
因為通常都會有3隻 servo 唔同步嘅情況出現.....
E 家啲國產 servo 咁平都唔洗買2手啦
 樓主| sunnyip 發表於 2010-3-7 02:00:53 | 只看該作者
CCPM servo 買2手唔係幾好.......
因為通常都會有3隻 servo 唔同步嘅情況出現.....
E 家啲國產 servo 咁平都唔洗買2手啦
TRANSFORMERS 發表於 2010-3-7 01:55

xdxd...MD933有興趣有興趣...
我買個陣試左呀~...而家飛左廿幾三十幾個flight...無問題無問題...haha
 樓主| sunnyip 發表於 2010-3-7 12:36:51 | 只看該作者
清清兄睇開D啦, 我同你所見略同, 但有時唔係個個人的睇法都一樣,
人說話的語氣亦都唔同, 所以有時見唔多順眼既, 唔出聲都係一個唔錯的選擇~
Caoyi 發表於 2010-3-7 05:18

其實你地買咩, 對我無影響, 我只係希望你地唔好用多左咁多錢而已.
因為我以前都係咁所以用多左成二千蚊...

你岩..唔想聽既話可以唔出聲.
rcray 發表於 2010-3-23 04:06:25 | 只看該作者
TRANSFORMERS 發表於 2010-3-7 01:45

."昇X會" = where?
joecheung 發表於 2010-3-23 11:51:22 | 只看該作者
旺角洗衣街26號興業樓 1/F