RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: skeung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

手車屎唯有靠架生幫幫手

樓主| skeung 發表於 2010-3-24 23:33:32 | 只看該作者

無!大家都無乜野特別意思既.我小出post,所以出個post只同大家just say hi
redbullbull 發表於 2010-3-24 23:33:44 | 只看該作者
......

係咪想寫......

"手車屎唯有靠架生幫幫手"

希望下次記得正字,唔係真係睇死人.....睇完TOPI ...
AMAT 發表於 2010-3-24 23:26

嘻嘻

AMAT果然眼利

Skeung兄快快改改佢la
AMAT 發表於 2010-3-24 23:36:14 | 只看該作者
唔係寫錯字都有意見嘛, 大家都睇得好開心, 應該明.........
beebone 發表於 2010-3-24 23:31

作為一個網主,對於一O的"題目不明"O既文章,我地有責任提醒返貼文者,是否其意思有問題.
因為對版友搜索主題有好大關係.

如果人人都係用形音字,錯字等嚟寫TOPIC,咁搜索功能就變成得物無所用.

我地一直都會對部份"寫錯字" O既TOPIC,進行正字.

敬請留意
beebone 發表於 2010-3-24 23:39:41 | 只看該作者
作為一個網主,對於一O的"題目不明"O既文章,我地有責任提醒返貼文者,是否其意思有問題.
因為對版友 ...
AMAT 發表於 2010-3-24 23:36

Yes, sir, professor AMAT.
Pls, As Much As u can Tell, thx!
redbullbull 發表於 2010-3-24 23:42:48 | 只看該作者
回復  beebone

用架生好啲見人開心啲,名牌嘢係人都要比面
tong_ab 發表於 2010-3-24 23:31

咁樣只是虛榮而已

坦白講呀

你真係要虛榮,不如努力搵多d錢,買多幾架超級跑車,拿多幾個名譽,買多幾層亳宅,仲要身邊圍埋一堆女人

咁樣仲好la
beebone 發表於 2010-3-24 23:48:03 | 只看該作者
咁樣只是虛榮而已

坦白講呀

你真係要虛榮,不如努力搵多d錢,買多幾架超級跑車,拿多幾個名譽,買多幾層 ...
redbullbull 發表於 2010-3-24 23:42

正所謂架撐多多屎坑波, 揸法拉利都會炒車, 唔係有$買代表識O野. 笑你D人只係對人唔係對事O者.
樓主用好D tool set車係一種專重, 用普通D既tool唔代表唔專重, 笑人既一定係唔專重.......
redbullbull 發表於 2010-3-24 23:54:21 | 只看該作者
正所謂架撐多多屎坑波, 揸法拉利都會炒車, 唔係有$買代表識O野. 笑你D人只係對人唔係對事O者.
樓 ...
beebone 發表於 2010-3-24 23:48

樓主知道自己手車慢

肯去慢慢set車去令自己去跑快d

睇到樓主係對車有熱誠
georgej 發表於 2010-3-25 00:01:17 | 只看該作者
redbullbull師兄你玩過用過既架餐多的是.仲有你部靚軚機我都好想有粗略攪好部車後我會落橫洲請教 ...
skeung 發表於 2010-3-24 23:00

近橫州點解吾去trc車場呢.車場內大把車友會分享和指導呢
 樓主| skeung 發表於 2010-3-25 00:16:04 | 只看該作者
都會去架.只係多年前玩中蛇都係橫洲所以都想出橫洲玩玩先
jerbet 發表於 2010-3-25 00:24:50 | 只看該作者
回復 29# skeung

希望楼主可以快D落橫洲玩la....
不過橫洲直路比較短, 師兄部引擎可能有D發揮唔到
我都係新手多多指教~
jerbet 發表於 2010-3-25 00:27:14 | 只看該作者
回復 14# redbullbull

bullbull兄星期日加油ar !!
sdan321 發表於 2010-3-25 01:24:56 | 只看該作者
咁樣只是虛榮而已

坦白講呀

你真係要虛榮,不如努力搵多d錢,買多幾架超級跑車,拿多幾個名譽,買多幾層 ...
redbullbull 發表於 2010-3-24 23:42

哦,,,,,''虛榮''物唔係你的最愛咩?????,,,,,,,,,,,唔,咁可能我一直都唔會左你喇!

工房林峯bullbull兄{alan wong}星期日加油ar !!X2,,,,,,,,,,,,,14.9秒等緊你嫁
sdan321 發表於 2010-3-25 01:31:58 | 只看該作者
[quote]正所謂架撐多多屎坑波, 揸法拉利都會炒車, 唔係有$買代表識O野. 笑你D人只係對人唔係對事O者.
樓 ...
beebone 發表於 2010-3-24 23:48 [/quo

笑人既一定係唔專重>>>>>>>>我好鐘意笑人嫁,不過le道好悶,笑料唔多,離離去去都係果D..
redbullbull 發表於 2010-3-25 01:42:19 | 只看該作者
哦,,,,,''虛榮''物唔係你的最愛咩?????,,,,,,,,,,,唔,咁可能我一直都唔會左你喇!

工房林峯 ...
sdan321 發表於 2010-3-25 01:24

永里手拉全年第7名sdan321兄(Jason choi)

我同你老友大B兄講

如果我快過佢,佢請我食晏

如果佢快過我,我請佢食晏

不過我第一次怕手震
redbullbull 發表於 2010-3-25 01:48:00 | 只看該作者
[quote]正所謂架撐多多屎坑波, 揸法拉利都會炒車, 唔係有$買代表識O野. 笑你D人只係對人唔係對事O者. ...
sdan321 發表於 2010-3-25 01:31

跟據線報
我知你屋企有兩盒HUDY 喼神SET車工具架
boxingjoe 發表於 2010-3-25 09:30:41 | 只看該作者
beebone兄今個星期日去唔去永里?

哈,我手車屎,可能過埋永里會比仲多人笑

不過一切都要過 ...
redbullbull 發表於 2010-3-24 23:25

其實我知bull bull今次賽事是充滿自信可闖出名堂的, 上次和你對話知你飲恨沒有參加TRC耐力賽, 從賽後和你談及水戰的詳細見解, 原來只要用FUTABU 4PK 及 FUTABU SERVO 加 BUGGY風隔, 就可解決所有賽員不能解決的問題, 知你飲恨失去原是垂手可得的獎杯. 把握今次機會吧!! 加油!! 加油!!
chiwingedwinlo 發表於 2010-3-25 10:09:41 | 只看該作者
回復 7# skeung
victor1997621 發表於 2010-3-25 16:27:07 | 只看該作者
NOVAROSSi 353 09 tuned版跑橫州too waste!入TRC車場玩啦!
georgej 發表於 2010-3-26 00:58:08 | 只看該作者
其實我知bull bull今次賽事是充滿自信可闖出名堂的, 上次和你對話知你飲恨沒有參加TRC耐力賽, 從賽後和 ...
boxingjoe 發表於 2010-3-25 09:30

用FUTABU 4PK 及 FUTABU SERVO 加 BUGGY風隔就可以係水戰嬴?我有玩TRC耐力賽.都見有人咁樣用?但都冇嬴喎.我果TEAM用 FUTABU SERVO 死哂喎.
boxingjoe 發表於 2010-3-26 01:23:10 | 只看該作者
回復 40# georgej

但redbullbull教我話因為futabu servo有膠圈, 可以完全防水, 佢次次完可以擺部車落浴缸沖都得架wo, 我諗佢唔會扼我掛.