RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 10408|回復: 20
收起左側

LED 燈線 (即叫即造)- 別注:香港獨家霧燈

sunnykwok 發表於 2010-5-20 03:36:04 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

Sunny (屯門區)
PHONE: 98301053
MSN   : [email protected]

€€.JPG 香港獨家霧燈 $22 /對 連60cmm電線 (3mm/5mm)

白.JPG   白色 $9 /對 連60cmm電線 (3mm/5mm/5mm散光)

奶€€.JPG 紅色 $9 /對 連60cmm電線 (3mm/5mm/5mm散光)

€€.JPG 綠色 $9 /對 連60cmm電線 (3mm/5mm)

€€.JPG 藍色 $9 /對 連60cmm電線 (3mm/5mm)

€€€€.JPG 烏絲燈色 $16 /對 連60cmm電線 (3mm/5mm)

€€.JPG 橙色 $9 /對 連60cmm電線 (3mm/5mm)
nismokin 發表於 2010-5-21 12:55:10 | 顯示全部樓層
請問有無4粒燈一個揷???
ellis 發表於 2010-5-21 14:15:21 | 顯示全部樓層
想問下俾1/10 車仔用定係mini-z都用到, 同埋d燈可以頂得到幾多V 數既電?
 樓主| sunnykwok 發表於 2010-5-23 02:53:57 | 顯示全部樓層
 樓主| sunnykwok 發表於 2010-5-23 02:57:42 | 顯示全部樓層
想問下俾1/10 車仔用定係mini-z都用到, 同埋d燈可以頂得到幾多V 數既電?
ellis 發表於 2010-5-21 14:15

Q1.1/10
Q2. 紅,橙每對可以頂4V
      白,藍,綠,黃,鳥絲 每對可以頂 7.4V
nismokin 發表於 2010-5-24 00:41:45 | 顯示全部樓層
你要2芯 OR 4芯插
sunnykwok 發表於 2010-5-23 02:53 AM

唔知~  係比 3Racing & tamiya 用的, Thx!!
sunnyho247 發表於 2010-6-2 00:13:01 | 顯示全部樓層
有冇紅色閃燈
 樓主| sunnykwok 發表於 2010-6-4 01:23:46 | 顯示全部樓層
回復 6# nismokin

你是否把兩粒燈改用4粒燈
nismokin 發表於 2010-6-5 01:54:26 | 顯示全部樓層
回復  nismokin

你是否把兩粒燈改用4粒燈
sunnykwok 發表於 2010-6-4 01:23 AM

Yes~   如果有, 我要 White 5mm 3sets, 3mm 1set, Red 5mm 2sets, 3mm 2sets, Orange 3mm 3sets.  thx~
 樓主| sunnykwok 發表於 2010-6-5 22:52:27 | 顯示全部樓層
Yes~   如果有, 我要 White 5mm 3sets, 3mm 1set, Red 5mm 2sets, 3mm 2sets, Orange 3mm 3sets.  thx~
nismokin 發表於 2010-6-5 01:54

PLEASE CALL ME
 樓主| sunnykwok 發表於 2010-6-8 00:12:47 | 顯示全部樓層
回復 9# nismokin

please call me 98301053 sunny
bnn 發表於 2010-7-4 09:50:21 | 顯示全部樓層
新隻黃色我買,d色好正!!!!
ericlam 發表於 2010-9-2 11:32:54 | 顯示全部樓層

C hing, 本身在receiver battery位已駁了一條Y線比一對LED用, 我想你做多3粒LED超白光,我點樣取電, Thx!
 樓主| sunnykwok 發表於 2010-9-14 04:40:59 | 顯示全部樓層
C hing, 本身在receiver battery位已駁了一條Y線比一對LED用, 我想你做多3粒LED超白光,我點樣取電, Thx!
ericlam 發表於 2010-9-2 11:32

你不如用一塊燈組底板可以駁12對燈, $70(跟白插)
ghost-iwtb 發表於 2010-11-30 11:00:38 | 顯示全部樓層
請問可唔可以郵寄送貨, 銀行過數.
有冇最少要訂幾多?
SKY1314 發表於 2011-1-31 18:23:06 | 顯示全部樓層
C兄 PM左你...
kennylam267 發表於 2011-2-6 14:38:56 | 顯示全部樓層
如果買,燈組底板可唔可以幫我整埋?
wrxsti 發表於 2011-6-30 12:54:04 | 顯示全部樓層
仲有冇?
293 發表於 2011-6-30 15:49:12 | 顯示全部樓層
how much??pm please
cskchan 發表於 2011-6-30 20:33:32 | 顯示全部樓層
要一對霧燈~要一對白色~PM左你~