RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Buzzcow
打印 上一主題 下一主題
收起左側

以前勁到爆!

minimini 發表於 2010-7-8 22:11:28 | 只看該作者

セ咁啱...........小弟當年都係揸長 mid + 540vz (改 Trinity 2015 芯) + 紅三洋 1700 散電 + K-80 Supa..........好彩........so far so good..........直到換車 (轉揸 Yokomo)...........
rcbuyer 發表於 2010-7-8 22:16:54 | 只看該作者
セ咁啱...........小弟當年都係揸長 mid + 540vz (改 Trinity 2015 芯) + 紅三洋 17 ...
minimini 發表於 2010-7-8 22:11

可能咩直項吾住8、4match电掛?
minimini 發表於 2010-7-8 22:27:12 | 只看該作者
可能咩直項吾住8、4match电掛
rcbuyer 發表於 2010-7-8 22:16

都唔出奇..........

我而家反而想揾番 K-80 兩排 fet 嗰隻電變...........(因為小弟已集齊元祖 K-80, K-80 Turbo, Magic, Supa 電變).........
intelhk 發表於 2010-7-8 22:29:08 | 只看該作者
But I used K-80 for race and found it without problem in that time! Finally I reaching to A fina ...
Buzzcow 發表於 2010-7-8 21:59

magic QC 可能冇Teken 好, 但平二倍, 我谷到佢七彩都冇事牙  ,而且當年都有 K80 贏過賽事!,學生哥當年不是個個可買 teken, 玩遙控此衣家貴好多
intelhk 發表於 2010-7-8 22:39:22 | 只看該作者
都唔出奇..........

我而家反而想揾番 K-80 兩排 fet 嗰隻電變...........(因為小弟已集 ...
minimini 發表於 2010-7-8 22:27

K-80 兩排 fet 嗰隻電變....... wah, that is the one that Super , I love it too! and price is not expensive that time.....
rcbuyer 發表於 2010-7-8 22:39:23 | 只看該作者
magic QC 可能冇Teken 好, 但平二倍, 我谷到佢七彩都冇事牙  ,而且當年都有 K80 贏過賽事!,學生哥當年 ...
intelhk 發表於 2010-7-8 22:29

C兄你就講得啱啦,咩直DQC的確有差異,而且售後冇服務,買完一隻咩直,我都怕怕啦。後來轉哂用老外牌子。
 樓主| Buzzcow 發表於 2010-7-8 22:39:57 | 只看該作者
我當時糸長mid 限量版十works 540vz十cs 8.4v电池,温度肯定冇我禁興!
rcbuyer 發表於 2010-7-8 22:06

I used it on my RC10 with 540VZ case and Trinity Armature (13 double).
rcbuyer 發表於 2010-7-8 22:47:15 | 只看該作者
I used it on my RC10 with 540VZ case and Trinity Armature (13 double).
Buzzcow 發表於 2010-7-8 22:39

依!!你地用既都糸非原裝size既摩打心,可能吾同,因為糸細左size,但我用既糸原裝size心,功率一定有分別架!
當時 ifmar都吾準用黎鬥世界賽,因為over size.
 樓主| Buzzcow 發表於 2010-7-8 22:54:00 | 只看該作者
依!!你地用既都糸非原裝size既摩打心,可能吾同,因為糸細左size,但我用既糸原裝size心,功率 ...
rcbuyer 發表於 2010-7-8 22:47

Yes, just in Hong Kong!
minimini 發表於 2010-7-8 22:55:41 | 只看該作者
依!!你地用既都糸非原裝size既摩打心,可能吾同,因為糸細左size,但我用既糸原裝size心,功率 ...
rcbuyer 發表於 2010-7-8 22:47

540vz 殼 + Trinity 芯..............係當年嘅流行配搭...........

C兄你就講得啱啦,咩直DQC的確有差異,而且售後冇服務,買完一隻咩直,我都怕怕啦。後 ...
rcbuyer 發表於 2010-7-8 22:39

所以 K-80 間廠之後冇幾耐咪收埋皮囉.........事出必有因嘛...........
rcbuyer 發表於 2010-7-8 23:12:38 | 只看該作者
540vz 殼 + Trinity 芯..............係當年嘅流行配搭...........

所以 K-80 間 ...
minimini 發表於 2010-7-8 22:55

我就覺得電变既發展始終追吾上摩打既發展
minimini 發表於 2010-7-8 23:15:24 | 只看該作者
我就覺得電变既發展始終追吾上摩打既發展
rcbuyer 發表於 2010-7-8 23:12

始終都係老外牌子靠得住..............
rcbuyer 發表於 2010-7-8 23:31:13 | 只看該作者
minimini 發表於 2010-7-8 23:15

所以我都幾中意鬼妹架
silvernet35 發表於 2010-7-20 03:22:18 | 只看該作者
回復 73# rcbuyer

所以我都幾中意鬼妹架..............

我就覺得日本野〔〕我多 D,因為較為有味道 !
forwei 發表於 2010-7-21 13:30:11 | 只看該作者
MY JR PROPO NEA-700B

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
colgatent 發表於 2010-7-25 01:10:51 | 只看該作者
回復 75# forwei

verygood
633_482 發表於 2010-7-31 11:21:29 | 只看該作者
Trinity同Novak電變都係貴到嘔
toysman2002hk 發表於 2010-8-1 02:33:44 | 只看該作者
回復 77# 633_482

Trinity同Novak電變都係貴到嘔

正是一分錢一分貨,這是物有所值的。
 樓主| Buzzcow 發表於 2010-8-7 14:39:33 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

05 Reedy Modifieds Motor, the best motor for 1/12 back to early 80's .