RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2094|回復: 7
收起左側

好想死的 神風終極戰士3D

ericsky 發表於 2010-8-16 10:24:37 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
個女想睇,老婆唔出聲走去買飛全家睇 ,睇其他片曾看過片頭,都覺得怪怪地,個鬼仔打功夫,點知....開場10分鐘已經想離場。
再看下去,D印度人配中國場景,日本盔甲配關刀,超時空戰艦配原始部落文明。
散亂的情節,無記拍可能重好過佢,30分鐘開始頂唔住,放蚊!不斷放蚊!
好辛苦完成這個創舉唔使悶死戲院,我敢肯定老返一定唔偷拍,市面冇得賣。
有自殺念頭的C兄不妨買飛入場!
lingryan 發表於 2010-8-16 10:37:03 | 顯示全部樓層
個箭咀生係個光頭度, 仲要係由動畫改編, 睇預告就知係爛片...

疑似爛片 : 香港版X-men - 全城戒備
疑似爛片 : 識出波動拳的 - 魔法師的門徒
Q-pet 發表於 2010-8-16 10:52:01 | 顯示全部樓層
有D咁既事...
等我去睇下先~
如果唔好睇我返黎你POST係咁插先
比利羊 發表於 2010-8-16 11:22:28 | 顯示全部樓層
有自殺念頭的C兄不妨買飛入場!
APPLE 發表於 2010-8-16 14:53:21 | 顯示全部樓層

........典......典解你個女想睇 ............我覺得呢個先係奇怪
 樓主| ericsky 發表於 2010-8-16 18:34:15 | 顯示全部樓層
回復 5# APPLE

之前睇左這套片的戲院片頭預告。
 樓主| ericsky 發表於 2010-8-16 22:04:44 | 顯示全部樓層
回復 3# Q-pet

Q-pet 兄......有乜野咁睇唔開?會死人架!
leyland 發表於 2010-8-16 22:14:40 | 顯示全部樓層
個箭咀生係個光頭度, 仲要係由動畫改編, 睇預告就知係爛片...

疑似爛片 : 香港版X-men - 全城戒備
疑似 ...
lingryan 發表於 2010-8-16 10:37

神風終極戰士 係 降世神通(AVATAR) 既真人版.