RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: hkopium
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[21/01/06] 漂移 Party: 再戰江湖 [完滿結束]

樓主| hkopium 發表於 2006-1-23 01:43:44 | 只看該作者
原帖由 Jim 於 2006-1-23 00:28 發表
I feel like not drifting,but crashing....
learning a lot that night and happy to play with you guys.
sorry for everyone i crashed...

哈哈哈, Sor-咩鬼-ry?! 玩漂移就預左會撞.

開頭係幾難控架, 玩多D就惦! 果晚塊地係好難玩, 下次去 Baksetball court, 會易漂好多.
 樓主| hkopium 發表於 2006-1-23 01:46:09 | 只看該作者
原帖由 Edde 於 2006-1-22 21:36 發表

邊個場都無所謂,最好唔好行到儍嗰個啦,

同意之極, 我老啦, 腳力唔惦, 行太遠會腳軟+嗦氣
 樓主| hkopium 發表於 2006-1-23 01:49:24 | 只看該作者
原帖由 飄移之籃 於 2006-1-22 15:15 發表

哈哈哈~我條TIRE好臭係正常架,最鬼衰係D風吹D煙去你度..................今次大意DD,下次我會睇下風向先
HEHE.....唔駛幫我買啦,今次用電線膠布呔都可以的話,我會試下用廁紙筒黎做呔講笑!!
:lo ...

差D比D臭呔膠煙"跼"死.

我地見到你"訂"灣過紅綠燈時好猛!
原帖由 hkopium 於 2006-1-23 01:49 發表

差D比D臭呔膠煙"跼"死.

我地見到你"訂"灣過紅綠燈時好猛!

看來我果晚冇黎係一個"蝕桌"的表現tim....
咁多精彩鏡頭