RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: pskyng
打印 上一主題 下一主題
收起左側

0係JV , 落樓梯汁車0既時候.就係死車被撞0既"時候".

sunday 發表於 2010-10-31 15:09:14 | 只看該作者

但會有 rc 左仔出泥話你唔夠包容 ....
rcmodel 發表於 2010-10-31 15:12:34 | 只看該作者
I m. 自私我認. 佢一個冇得玩好過我冇得玩
jack_so 發表於 2010-10-31 16:12:05 | 只看該作者
當大家認為應該避車既時候,一係幫手制服佢,而必要時一定要殺死佢
 樓主| pskyng 發表於 2010-10-31 21:17:10 | 只看該作者

大家都0係個台度. 其實直接行埋去同那位ching "交流下意見"會唔會直接0的?.  
好老實. 公家總有新手.  冇人一玩車就技術全面. 係咪?

rc 冇分左右. 但有分有品冇品.    比賽時冇品0既車手射一射頭車又唔停真係大把. 但自己又做同一樣既野. 咪同佢一樣.  
我打籃球, 遇到0的"唔識打" 咪教下佢,  但遇到0的"冇品"0既, 唯有小心0的. 就一定唔會做番0的冇品行為對佢. 唔值得. 自己都唔會開心la.
sunday 發表於 2010-10-31 21:39:30 | 只看該作者
開口中
今日旁晚就有對父子
個仔玩架橙色 Diablo
冇睇車極速出 pit 就比我射中
我同佢講睇住丫 ~
跟手個個圈都要左閃右避佢....
但最後都避無可避 短直路比佢一野迎頭
天皇都避唔到
爆車壳爆油壓爆油壓板! 福 !
個殼玩左 30 幾排電未炒過
就比人地阿老豆既小天使 KO
我喝佢老豆仲扮晒若無其事
依 d 係味冇家教 !?

點解成擔心機整好架車就o甘收皮 ?
係好冇價值的死法
ftbingobingo 發表於 2010-10-31 21:46:05 | 只看該作者
HAHA, 我諗既然左撞右撞都得, 我都係著手製作一架"障礙物清除仕樣"戰車, 清理跑道先放"競賽仕樣"戰車落去穩陣
mouse 發表於 2010-10-31 21:50:53 | 只看該作者
都係果句,怕撞爛就唔好落場,架車放係屋企就最安全。
maxchow 發表於 2010-10-31 22:17:01 | 只看該作者
開口中
今日旁晚就有對父子
我同佢講睇住丫 ~
跟手 ...
sunday 發表於 2010-10-31 21:39

身同感受!
我學精左,有呢 D 車我就收車先。
佢唔理咁跑都好快比人射爆,或自射埋牆玩完。佢行唔到,我先出返 track。
ryancmlam 發表於 2010-10-31 22:34:18 | 只看該作者
果d車 車速又快, 又周圍指跟佢後面,佢會突然 u turn
過左佢,佢又入彎唔收油 直炒埋泥   避開佢,佢又唔知係 ...
rcmodel 發表於 2010-10-31 01:11

very good. what a wisdom
果d車 車速又快, 又周圍指跟佢後面,佢會突然 u turn
過左佢,佢又入彎唔收油 直炒埋泥   避開佢,佢又唔知係邊走出來同你迎頭相撞
見佢不停制做意外 害其他人, 不如我剷佢埋牆啦
情況就好似條街有個顛佬斬人,,大家認為應該逃避 定係幫手制服佢,必要時殺左佢
ryancmlam 發表於 2010-10-31 22:36:27 | 只看該作者
開口中
今日旁晚就有對父子
我同佢講睇住丫 ~
跟手 ...
sunday 發表於 2010-10-31 21:39

you are so poor. there are a lot of crazy players in JV
sunday 發表於 2010-10-31 22:37:32 | 只看該作者
都係果句,怕撞爛就唔好落場,架車放係屋企就最安全。
mouse 發表於 2010-10-31 21:50

撞爛都要有價值
比盲毛 ko 係好冇價值的死法
Evo5 發表於 2010-10-31 22:59:06 | 只看該作者
HAHA, 我諗既然左撞右撞都得, 我都係著手製作一架"障礙物清除仕樣"戰車, 清理跑道先放"競賽仕樣"戰車落去穩 ...
ftbingobingo 發表於 2010-10-31 09:46 PM

I SAW A GUY AFTER U LEFT WITH A SUPER SLOW BUGGY, WITH HUGE BUMPER.
AND A PIECE OF METAL ROD STICK OUT AT THE BOTH SIDE OF THE BUMPER.
I THINK THAT WHAT WE WANT .......
I WAS TRYING TO TAKE A PHOTO, BUT I DIDNT BRING LONG LENS..............
MORE FUNNY IS THE OWNER ..................CANT EVEN SEE HIS FACE.......HE WEAR HAT WITH CAP AND SUNGLASSES....................FOOK
sunday 發表於 2010-10-31 23:02:20 | 只看該作者
大家都0係個台度. 其實直接行埋去同那位ching "交流下意見"會唔會直接0的?.  
好老實. 公家總有新手.  冇人 一玩車就技術全面...
pskyng 發表於 2010-10-31 21:17

你去告訴那些新手/ 親子團應該去 B 場  
Noir.KAZE 發表於 2010-10-31 23:04:50 | 只看該作者
I SAW A GUY AFTER U LEFT WITH A SUPER SLOW BUGGY, WITH HUGE BUMPER.
AND A PIECE OF METAL  ...
Evo5 發表於 2010-10-31 22:59

星期六都好似見到部咁上下樣既車......
Evo5 發表於 2010-10-31 23:07:03 | 只看該作者
星期六都好似見到部咁上下樣既車......
Noir.KAZE 發表於 2010-10-31 11:04 PM

U WERE THERE ??
WHICH ONE IS U ?
WHAT CAR U PLAY ?
Evo5 發表於 2010-10-31 23:08:57 | 只看該作者

比盲毛 ko 係好冇價值的死法
WHAT ABOUT 比盲毛STEP ON MY CAR ??
THERE WERE ALSO A FOOKING FAT GUY CANT SEE MY FOOKING 12SON ON THE PIT AREA AND FOOKING STEP ON MY 12SON..........REALLY FOOK GILL
Noir.KAZE 發表於 2010-10-31 23:10:20 | 只看該作者
U WERE THERE ??
WHICH ONE IS U ?
WHAT CAR U PLAY ?
Evo5 發表於 2010-10-31 23:07

我去到玩左幾個圈就閃左
橙色LTC-R既T3......
set錯左ESC既setting,慢到hihi=.="
sunday 發表於 2010-10-31 23:13:37 | 只看該作者

在這種情況下我只好 transform 成為 瘋狂的麥克斯 ( Mad Max )
sunday 發表於 2010-10-31 23:20:14 | 只看該作者
GO EVIL ! Mad Max sweep them all !!
Evo5 發表於 2010-10-31 23:30:57 | 只看該作者
GOGOGO............