RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 8770|回復: 71
收起左側

GT5~ 12月31日先有

RX7FD3S 發表於 2010-11-4 01:02:18 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
頭先試下上網訂,點知以經比人訂曬~
不過就睇到取貨日係12月31日,咁即係要等多差唔多2個月先有得玩
Sin 發表於 2010-11-4 01:09:35 | 顯示全部樓層
套裝1 still have stock
yeeha0518 發表於 2010-11-4 05:41:24 | 顯示全部樓層
very good wor~~
OoCIRCUSoO 發表於 2010-11-5 01:21:14 | 顯示全部樓層

回復 1# RX7FD3S

我今日都定左了~
因睇到以下來自,吧哈姆特的"未確認"消息...

GT5由於時程的關係,將會"緊急亂入"發售,詳細的發售日目前當然無法得知,

但是可能將不會把初回所需之數量生產齊全就直接先出貨了,簡而言之就是

產品生產到一定數量就直接少量先行出貨,所以一開始有可能將會出現缺貨的狀態.

如果之前哭夭GT5延期,但又沒有先去預約的人可能要再哭一次了...哭哭...

-----------------------我是分格線-------------------------------------
別一個吧友分式~

三週700萬這個值是在無意外的情況下的產能

可是年底會有BD的銷售熱潮
幾乎所有在這段時間內發售的影片電玩都需要增加產量
但之前GT5緊急延期發售一事
會使得所有有關係的BD生產商臨時又多需生產超過300萬片的BD片

原本已經相當擁擠的年末生產線
現在又突然多出一個這麼大的客戶要這麼多的訂單
不但會使得GT5發售貨源可能不足
連帶的可能連其他BD產品的貨源都會有點吃緊

而現在GT5還甚至可能會搞貨源不足臨時發售的方式
再加上其他BD產品也可能會有點貨源不足的狀況
年末的BD市場
搞不好會出現許多商品都賣到缺貨的奇觀

---------------------------------------------------------

以上~
所以買個安心.我最後都定了~

GRAN TURISMO®5 初回生產限定版
遊戲軟件『跑車浪漫旅 5』
(中英文合版) x1
初回限定特典「Apex愛車完全指南」x1
初回限定特典 PlayStation®Network
特別車款 3D 設計下載卡x1

還有~
GT5的OP歌幾好聽~
以下是動画加歌~很棒!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Klp_iHctHec&feature=related
Q-pet 發表於 2010-11-5 11:21:27 | 顯示全部樓層
頂~~我仲想呢個月入部PS3啦~
Q-pet 發表於 2010-11-5 11:26:32 | 顯示全部樓層
好正呀條片..抄車車頭蓋..正到丫...
唔買唔得........
我要快D入部PS3..拎部以前玩頭D個呔玩
ilove-benz 發表於 2010-11-5 17:04:34 | 顯示全部樓層
藍機12月先有?
 樓主| RX7FD3S 發表於 2010-11-5 23:17:08 | 顯示全部樓層
睇佢訂果D網,就話12月31號先有得拎,睇黎時間都係SET左係果日,同埋大作應該唔會咁是但有貨就出掛
琴日都買埋個G27番黎,用黎玩住GT5P操下先,不過真係好難用
ilove-benz 發表於 2010-11-5 23:25:01 | 顯示全部樓層
回復 8# RX7FD3S

wt is    G27 ?
SPAWN 發表於 2010-11-5 23:48:58 | 顯示全部樓層
在我心目中只有最早期去都GT4都係個隻音樂,先可以係GT ge主題op
OoCIRCUSoO 發表於 2010-11-6 00:24:16 | 顯示全部樓層
回復 10# SPAWN

兩個OP都超正~
OoCIRCUSoO 發表於 2010-11-6 01:12:58 | 顯示全部樓層
原來珍藏版的1:43限量精緻車子模型是由Kyosho賽車模型公司製作,GT小組設計塗裝....
1524 發表於 2010-11-6 10:28:40 | 顯示全部樓層

睇雜誌o既 GT5 package 介紹,
跟o個部機係160GB
如此情況下, 係唔係出面買320GB加買淨game o既 package會好 d?

(其實我都唔知160GB同320GB o係日後玩game上, 有無大分別)
 樓主| RX7FD3S 發表於 2010-11-6 12:49:54 | 顯示全部樓層
 樓主| RX7FD3S 發表於 2010-11-6 12:51:23 | 顯示全部樓層
睇雜誌o既 GT5 package 介紹,
跟o個部機係160GB
如此情況下, 係唔係出面買320GB加買淨game o既 package會 ...
1524 發表於 2010-11-6 10:28

玩GAME無分別,分別只係在於,160G你好快就會唔夠用 我自己玩好小GAME,部機250G都以經用左一半
OoCIRCUSoO 發表於 2010-11-6 13:03:23 | 顯示全部樓層
回復 15# RX7FD3S

所以我一買機就轉左320GB~
1524 發表於 2010-11-6 13:22:42 | 顯示全部樓層
回復 15# RX7FD3S

嗯嗯....咁計的話, 似乎分開買 320GB + 淨game package 會好d.
雖然我都係打GT 同 GTA 呢d game.   不過呢兩種都好"大食"
 樓主| RX7FD3S 發表於 2010-11-6 18:06:44 | 顯示全部樓層
回復  RX7FD3S

嗯嗯....咁計的話, 似乎分開買 320GB + 淨game package 會好d.
雖然我都係打GT 同 GTA  ...
1524 發表於 2010-11-6 13:22

咁藍色機型D喎~~~
 樓主| RX7FD3S 發表於 2010-11-6 18:07:31 | 顯示全部樓層
回復  RX7FD3S

所以我一買機就轉左320GB~
OoCIRCUSoO 發表於 2010-11-6 13:03

你多GAME玩,一定頂換大啦~我玩得幾隻GAME,250G都夠曬用
1524 發表於 2010-11-6 21:42:10 | 顯示全部樓層
忍唔住....去買了320GB了.
又去HMW訂了GT5