RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: @JOLY@
收起左側

大家係GT5 入邊第一架買咩車???

樓主| @JOLY@ 發表於 2010-12-2 14:20:13 | 顯示全部樓層
好似無.....
z96282424 發表於 2010-12-2 15:07:12 | 顯示全部樓層
B spec超班車有個方法... 由頭到尾都按"減低步調".... 咁就少出事好多
我開第二隻driver, lv1就用787B都冇問題
1524 發表於 2010-12-2 17:45:01 | 顯示全部樓層
回復 62# z96282424

thanks!!
不過個driver有時都會愈渣愈興奮....
z96282424 發表於 2010-12-2 19:49:02 | 顯示全部樓層

所以先要COOLMAN+減步調... HOTMAN 想唔炒都幾難....
6LAP賽, 炒一次夠你輸....
1524 發表於 2010-12-2 23:05:28 | 顯示全部樓層
回復 64# z96282424

試左了......原來用d 勁超班o既車,
就唔會愈跑愈快....一路都keep得好冷靜!!!
z96282424 發表於 2010-12-3 00:08:52 | 顯示全部樓層
回復 65# 1524

如果你用既係COOL MAN, 咁當佢冇車追就會自動COOL DOWN, 越跑越慢, 當然你用超班車, 慢5秒都仲未追到你尾燈啦....

我試過COOL到盡/中位/HOT到盡, 有-5/0/+5 秒既分別....
wrxsti 發表於 2010-12-24 12:51:55 | 顯示全部樓層
EK9 TYPE-R
Scania 發表於 2010-12-24 17:40:00 | 顯示全部樓層

我第一架車就係二手車到買架GTR…
回復  1524

如果你用既係COOL MAN, 咁當佢冇車追就會自動COOL DOWN, 越跑越慢, 當然你用超班車,  ...
z96282424 發表於 2010-12-3 12:08 AM

但玩到愈後,冇得屈機車時,cool man就唔識同人入灣搶位,會好蝕

我而家第一個車手用Cool Man,屈DLC Car,計劃第二個車手就hot