RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: mike20192
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日JV(西)人!

關閉 [複製鏈接]
GARY^^ 發表於 2011-1-10 16:06:46 | 只看該作者
回復 100# seven

冇計, 富哥有的是經驗, 技術..仲有其他... 我就輸晒呢2樣
seven 發表於 2011-1-10 16:40:38 | 只看該作者
maxchow 發表於 2011-1-10 18:01:27 | 只看該作者
頭先係JV比1架 白色黑色拉花兩邊有張GT5貼紙 Ge車搞到 To 左部車!

本身我同果部車係直路平排行Ge! ...
mike20192 發表於 2011-1-7 20:06

師兄唔使咁介意既。
炒車勞氣係必經階段,過一排就會明白炒車都係玩車的一部份,玩得車就實會發生炒車,
就會炒完車都笑架車炒到咁搞笑,同D fd 一齊笑下, 咁先夠開心,先至真正係玩車唔係比車玩呀。
我講真gar。你有興趣我可以搵下我部車車D炒爛車相比你笑下。
Allan007 發表於 2011-1-10 20:20:02 | 只看該作者
師兄唔使咁介意既。
炒車勞氣係必經階段,過一排就會明白炒車都係玩車的一部份,玩得車就實會發生炒車 ...
maxchow 發表於 2011-1-10 18:01

Can't agree more!
我對上一架車係舊款TA05,有次響JV直路尾高促劈個靚灣入去跟住果段短直路,有個師兄揸12仔更高速跟住劈入黎,個車頭係咁以揩到我右邊車身,我架車就好似斷線紙鳶咁打九十個側手翻飛埋牆。個刻真係笑左出黎,返到屋企發現串住搖臂條pin攣到你唔信。從果刻我覺得我以經可以揸到TA05既極限,係時候換車了。
cave 發表於 2011-1-21 02:19:00 | 只看該作者
換過個殼.... 又係一條好漢 -.-
純情小臘鴨 發表於 2011-1-21 02:40:26 | 只看該作者
有冇富哥車車相呀,等我下次見到打聲招呼學吓野嗎.
爆水喉 發表於 2011-1-22 15:49:28 | 只看該作者
回復 103# maxchow

說得對!
師傅東 發表於 2011-1-24 19:06:47 | 只看該作者
嘩!乜家吓啲模型車場咁雜o架?
都係唔好叫親戚朋友啲細路玩RC咯!
俾人兇俾人打都仲係事小!
報警都可以解決!
最弊係以為玩緊RC 車係撞唔爛呢下先嚟計嗎?
自己控唔掂直路手指都未縮過,
再撞埋燈柱做柱男就話人家射炒佢!
哈!最趣緻都係喺網上喊打喊殺,
又要人地點點點!
人地一現身就即刻笠水!
唉......................
ThomasZ 發表於 2011-1-24 21:10:31 | 只看該作者
又見到低能仔撞爛車上來發神經。個場你玩哂咩!唔撞得就返屋企啦!
報仇?低能!恃人多呀?收皮啦小朋友。咪玩串個場呀!
爆水喉 發表於 2011-1-25 00:10:19 | 只看該作者
回復 109# ThomasZ

哈哈!玩得車就要準備每個月攞錢出黎!
carvenchow 發表於 2011-1-25 14:27:26 | 只看該作者
回復 112# GARY^^

Z兄我諗High大左……
konfh274274 發表於 2011-1-25 14:48:05 | 只看該作者

what's happened??

撞車好小事,不需自稱三合會,刑事的。
smok 發表於 2011-1-25 16:54:05 | 只看該作者
講粗口
jasonbb 發表於 2011-1-25 19:12:06 | 只看該作者
由GARY的回覆可見,GARY師兄系極度憤怒.
佢由三個中文字同一個英文名既句子變成8個字同一個英文名既句子.神奇~!
爆水喉 發表於 2011-1-25 20:15:17 | 只看該作者
講老母咁冇品,家下D細佬真係冇家教!
GARY^^ 發表於 2011-1-25 20:17:58 | 只看該作者
回復 114# konfh274274

放心呢個POST冇人聲稱過自己係3合會.  只係有屎忽鬼話人扮黑社會.
RC881 發表於 2011-1-25 20:20:06 | 只看該作者
師兄唔使咁介意既。
炒車勞氣係必經階段,過一排就會明白炒車都係玩車的一部份,玩得車就實會發生炒車 ...
maxchow 發表於 2011-1-10 06:01 PM

睇完C兄你講D野, 都已經笑左 , 但好有道理 , 炒爤野都係玩RC的一部份消費 , 其實都唔需要show你炒爤車的相出黎啦 , 以免觸景傷情丫ma
GARY^^ 發表於 2011-1-25 20:23:32 | 只看該作者

回復 116# jasonbb

我本來唔想咁樣回佢. 呢件事又與佢無關但又屎忽痕挑釁撥火. 佢唔畀面我使咩畀面佢.
爆水喉 發表於 2011-1-25 20:39:48 | 只看該作者
哦!有人認左自己係架兩!
GARY^^ 發表於 2011-1-25 20:44:40 | 只看該作者
邊個係路人甲講粗口挑釁人在先大家有眼睇. 呢件事已經過左去冇討論價值, 誰事誰非都好佢2個主角自己知, 唔需要多餘人士加把嘴之餘挑撥當時人情緒, 唔好以為辣興個o靚仔好威好過癮, 請某D人自重.
thomasz呢位仁兄我從未見過, 可能之前其他post有2句爭吵走來挑釁, 有人講爛口先撩, 到而家講晒粗口大家冇癮, 亦影響其他師兄請緒.  如果管理員認為我講粗口犯板規, 我願意被BAN或警告, 在此亦為自己衝動爆粗講聲梳尼. 話我笠水又好咩都好. 我唔會再回呢個POST.