RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 小步
打印 上一主題 下一主題
收起左側

國產hurrcan 50

樓主| 小步 發表於 2006-8-27 01:37:01 | 只看該作者
賊船 XDDD 信錯一個小pk  搞到我今時今日咁大爆....真係 XDDDDDD

OK OK~~~~

你得...........小朋友, 回去同你個班高人飛吧..我只是一個平凡的人
機好與壞, 人好與壞,世界自己評價,我可幸這樣pk 還有一大班好朋友.
清清 發表於 2006-8-27 01:38:36 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:31 發表

p.s. 小朋友....醒下la....小心信錯賊船a....

請你小心說話,我你好多架,

你無資格叫我小朋友阿細路!

阿細路啊,無錢唔好學人玩大人玩意啊,你玩唔起架
 樓主| 小步 發表於 2006-8-27 01:40:29 | 只看該作者
XDDDD ...

沒錯, 下一步我會做此機代理,正式在香港推出市面,但不是現在
廠家還有不斷改進中,當然,有心買的人rjx可保試有完善的支援服務啦
但我冇hard sell 喎,可能背後有人條氣唔順,要我必死啦.....哈哈
清清 發表於 2006-8-27 01:40:56 | 只看該作者
原帖由 skylam 於 2006-8-27 01:34 發表

絕對空虛 〔絕對空虛〕 無人觸摸似廢堆
絕對空虛 〔絕對空虛〕 情人這晚你屬誰
係唔係黎個呀..清清

我知到佢個網無人上攪到佢好空虛喇,

得喇,唔使又周圍唱喇,佢唔怕醜架!

skylam 發表於 2006-8-27 01:42:12 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:35 發表

haha...同意你講...個個人有自己想法....有些人是like唔大路機....

不過新手唔知咩是大路...咩是小數機....我只是講返hk個情況....請問有咩問題??

而且不是個個人玩都真是可以買多隻做spare...而且有些 ...

機平買多隻怕咩...玩得油直都要有返咁上下錢SUPOORT...如果無錢玩靚機黎部都可能係好CHOICE...買一部靚機等於HURRCA部兩部....咁買多部當SPARE又唔怕呀...唉真係成日炒咩...我玩部EVO有人跟住教黎玩好小炒O既.....PARTS我都未換過....

cnights 發表於 2006-8-27 01:44:05 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-8-27 01:33 發表
sedacu evo 是f3c 機, 他有他好處,但不是一架 3d 高性能機種
同樣, 要有 高性能的50機 ,在raptor se / sedacu evo 都要用上大量金錢upgrade
而此機金屬版只是 raptor se 一半價錢,但有著比 raptor 50se 以上的性能

何來老點€???  請用技術上角度去評價, 無謂成見加人生攻擊....只是無聊話
當然我明白 市面上有幾家大店做 jr 及同種類產品,對此機敵意什高.

請問如你所說, 它在設計同性能上點好過raptor / sedacu???

你有技術??連eng就死都說冇問題的...我想只有我這個新手先會俾人騙到....
cnights 發表於 2006-8-27 01:45:44 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-8-27 01:37 發表
賊船 XDDD 信錯一個小pk  搞到我今時今日咁大爆....真係 XDDDDDD

OK OK~~~~

你得...........小朋友, 回去同你個班高人飛吧..我只是一個平凡的人
機好與壞, 人好與壞,世界自己評價,我可幸這樣pk 還有一大班 ...

haha...我只是知我同其他heli中的朋友關係不是太差....我想好過你小小la...

你a...haha...
清清 發表於 2006-8-27 01:47:41 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:45 發表

haha...我只是知我同其他heli中的朋友關係不是太差....我想好過你小小la...

你a...haha...

唔差就多人上你個網啦
cnights 發表於 2006-8-27 01:48:01 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:38 發表

請你小心說話,我你好多架,

你無資格叫我小朋友阿細路!

阿細路啊,無錢唔好學人玩大人玩意啊,你玩唔起架

大人玩意???

下.要幾大先玩得ga???18夠唔夠a??

另外...都唔知你是一個漢子...定是....死都信一個只識吹牛的人 = =''
cnights 發表於 2006-8-27 01:51:07 | 只看該作者
原帖由 skylam 於 2006-8-27 01:42 發表

機平買多隻怕咩...玩得油直都要有返咁上下錢SUPOORT...如果無錢玩靚機黎部都可能係好CHOICE...買一部靚機等於HURRCA部兩部....咁買多部當SPARE又唔怕呀...唉真係成日炒咩...我玩部EVO有人跟住教黎玩好小炒O既 ...

因為你隻野已經賣了....= =''

另外....真是可以買2隻屎加得???
現在一隻屎加得只是2千2, herrican 50 都要2千2 la...

如果你要計真是冇得計wow...而且不要忘了herrican 50 是a...好多補野a...不過repair時又是貴d...

我只是講回個事實....
清清 發表於 2006-8-27 01:52:52 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:48 發表

大人玩意???

下.要幾大先玩得ga???18夠唔夠a??

另外...都唔知你是一個漢子...定是....死都信一個只識吹牛的人 = =''

所以話你細路呢,個大字都未知咩意思,

我睇你仲吹得羅,( 我都係聽果D幾多樓幾多樓既老闆講 )
 樓主| 小步 發表於 2006-8-27 01:53:01 | 只看該作者
呵呵...engine死 我都飛到 又cup 又 loop ..
咁 都叫死engine ..真係人o既問題了

好彩有人証XDDD
skylam 發表於 2006-8-27 01:55:55 | 只看該作者
我意思我玩個時都未炒過.....我有人跟住之後自己去玩打八字玩埋航線都未炒過.....我只係新手玩O左唔夠20個FLIGHT..如果要UPGRADE部屎加得全金屬同hRRICAN金屬板比價錢應該差好遠喇.....我有無講錯??
cnights 發表於 2006-8-27 01:59:23 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-8-27 01:53 發表
呵呵...engine死 我都飛到 又cup 又 loop ..
咁 都叫死engine ..真係人o既問題了

好彩有人証XDDD

唉...upload唔到相tim...

不過你覺得真是人問題就是la...

因為你跟本都唔知道咩叫信義...haha
清清 發表於 2006-8-27 02:01:33 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:59 發表

唉...upload唔到相tim...

不過你覺得真是人問題就是la...

因為你跟本都唔知道咩叫信義...haha

0下…upload唔到相?使唔使教你啊?
cnights 發表於 2006-8-27 02:02:55 | 只看該作者
原帖由 skylam 於 2006-8-27 01:55 發表
我意思我玩個時都未炒過.....我有人跟住之後自己去玩打八字玩埋航線都未炒過.....我只係新手玩O左唔夠20個FLIGHT..如果要UPGRADE部屎加得全金屬同hRRICAN金屬板比價錢應該差好遠喇.....我有無講錯??

hehe...如果你計全options..不如用屎加德最新出那隻全option去比la^^

其實,你是都覺得買多隻做spare part是好過有spare part賣...我冇話可說....

希望c兄了解問題所在...
cnights 發表於 2006-8-27 02:04:16 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-8-27 02:01 發表

0下…upload唔到相?使唔使教你啊?

小朋友a....多謝wow...
其實是我懶去upload...

另外,我覺得你個人真是怪人...善惡不分....
清清 發表於 2006-8-27 02:08:06 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-27 02:04 發表

小朋友a....多謝wow...
其實是我懶去upload...

另外,我覺得你個人真是怪人...善惡不分....

阿細路啊,聽日約你kws等,睇下邊個大?

每大一歲細路果個俾一萬蚊,十歲就十萬,ok?
skylam 發表於 2006-8-27 02:08:15 | 只看該作者
我意思係如果係無PARTS情況O下可以咁姐..多個方法...因為部機平就可以咁...如果唔係LOGO XCELL個D機咪無晒人玩....佢地D PARTS好多都係要訂同等......PARTS問題如果要搵一定搵到....間廠又唔係CLOSE....要搵都一定有方法O既.....只不過係方唔方便姐.....
cnights 發表於 2006-8-27 02:08:24 | 只看該作者
有時d野是唔懶得...haha

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖