RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1938|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

60#B幾銀一se tthx???

ming42572 發表於 2006-8-29 01:02:25 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
要求唔高60#B得嗎,油機太槽,因為我係夜晚玩
2千蚊上下有冇其它嘢間
thx...大家
cnights 發表於 2006-8-29 14:18:06 | 只看該作者
個人見義:

#60隻機個問題是維修d parts 唔平....
 樓主| ming42572 發表於 2006-8-29 23:22:55 | 只看該作者
我都係睇定D先,謝謝你的個人以見.3q
清清 發表於 2006-8-31 21:55:20 | 只看該作者
原帖由 cnights 於 2006-8-29 14:18 發表
個人見義:

#60隻機個問題是維修d parts 唔平....

唔係化…炒爛五件野都貴唔過T-REX450SE一件零件貴,咁都唔叫平點先算平?
馮馮ymc 發表於 2006-8-31 22:00:11 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-8-31 21:55 發表

唔係化…炒爛五件野都貴唔過T-REX450SE一件零件貴,咁都唔叫平點先算平?

可能佢買親都上大陸買呢..........附加費唔平架
小步 發表於 2006-8-31 22:28:40 | 只看該作者
o的機要來炒o既, 咩機都唔會平...XDDDD

如果buget 只有 千幾蚊又想飛得起, 60b 係好choice

如果係大玩o既,當然係450.
 樓主| ming42572 發表於 2006-9-1 21:01:36 | 只看該作者
60B邊到有呀,有的話會唔會試機架?
如果$3500下有冇其它嘢想,要連電
會唔會錢太小
thx.....
清清 發表於 2006-9-1 22:32:43 | 只看該作者
60B兩千有找,你是否想要套裝機?

如果散砌$3500可有多個撰擇了~
 樓主| ming42572 發表於 2006-9-2 00:07:57 | 只看該作者
3500蚊如果Trex450xl得唔得,邊度買公度d??thx....
3500唔得幾多先得
雪野男 發表於 2006-9-2 00:35:37 | 只看該作者
原帖由 ming42572 於 2006-9-2 00:07 發表
3500蚊如果Trex450xl得唔得,邊度買公度d??thx....
3500唔得幾多先得

T-rex 450XL Kit (連ESC+Brushless Motor) 好似係$2,000有'抓', 咁你重要買三隻普通servo(每隻約$100-$150)加一隻高速servo(約束$200-$300)比rudder用; 接收(約$150-$500); gyro(約$500-$1000) 同電(約$180-$280), 電要多少就睇你自己啦, 咁你可以自己計計條數

PS. 如果你本身無控同充電器, 又要比多一二千
小步 發表於 2006-9-2 00:44:22 | 只看該作者
3500 450XL 最平可能得

t6exh + 450xl full kit + 3隻cheap servo[ccpm 唔係好得] + 一隻快servo一百幾+ rc500 gryo/esky headlockgryo + 加cheap 150蚊esky差機 + 2舊電 400蚊左右