RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: oscarchoi
收起左側

搖控越野車塲 << 最新消息>>

truckman 發表於 2011-5-6 20:34:59 | 顯示全部樓層
oscar..........又知......
X360 發表於 2011-5-7 01:00:32 | 顯示全部樓層
希望快些油電分家 ...
truckman 發表於 2011-5-7 13:47:39 | 顯示全部樓層
回復 X360 的帖子

sunday 係分家架...............但冇人去b 場
fr888 發表於 2011-5-7 17:33:28 | 顯示全部樓層
其實而家D 1:8電車完全可以KO油車
車仔同學會 發表於 2011-5-7 21:36:32 | 顯示全部樓層
 樓主| oscarchoi 發表於 2011-5-7 22:42:19 | 顯示全部樓層
回復 車仔同學會 的帖子

司兄你是邊部油車啊
 樓主| oscarchoi 發表於 2011-5-7 22:43:39 | 顯示全部樓層
各位司兄留意啊下星期一即是五月九日
塲主興仔通知會在這日改變A塲跑道形式

當天全日會有工程進行中,同時如有司兄想給與塲地意見,歡迎司兄們
帶車TEST賽道如何再好玩D,當日入塲費全免.
五月10日星期二照常營業,敬請留意

turbo997 發表於 2011-5-8 12:36:34 | 顯示全部樓層
oscarchoi 發表於 2011-5-7 22:43
各位司兄留意啊下星期一即是五月九日
塲主興仔通知會在這日改變A塲跑道形式
當天全日會有工程 ...

How about 1/8GP  track?
Is not in progress now?
 樓主| oscarchoi 發表於 2011-5-8 13:12:20 | 顯示全部樓層
只是A场换跑道
1/8油场稍后动工。現在只是平原一塊地
e46 發表於 2011-5-8 19:58:59 | 顯示全部樓層
oscarchoi 發表於 2011-4-28 23:47
Kan 11-4-17 17:37
1/8油場正在建筑中,五月份可试车

請問C兄五月幾號可試車
 樓主| oscarchoi 發表於 2011-5-8 22:55:30 | 顯示全部樓層
回復 e46 的帖子

有得玩一定會在此發佈消息
turbo997 發表於 2011-5-8 22:59:02 | 顯示全部樓層
oscarchoi 發表於 2011-5-8 13:12
只是A场换跑道
1/8油场稍后动工。現在只是平原一塊地

其實點??您之前又話油車場動工中,又話五月可以試,而家又話未動工,
你地其實係咪想睇吓咩嘢反應呀>>??
問你哋有冇場地layout,你話歡迎提供layout我已經知您地吹水
而家第一板的內容又改埋....................

樓主| oscarchoi 發表於 2011-5-8 23:28:51 | 顯示全部樓層
回復 turbo997 的帖子

塲主有許多事情要做,司兄如有入過去玩就知得清楚
你地其實係咪想睇吓咩嘢反應呀>>?? 塲地已經有存只不過又要看天氣怎樣同時又要睇塲主自己分配時間在車塲工作 
問你哋有冇場地layout 曾經已有司兄發過相關的塲地,但佢沒有放在此版區
而家第一板的內容又改埋 因塲地尚未完成所以有關資料暫停發放

以上問題小弟會跟住塲地的進度
truckman 發表於 2011-5-9 12:59:37 | 顯示全部樓層

mx club 場主so busy ,一個人做幾個場d 野..............你要體諒一吓至得..........那一位c hing 不想快些有場玩.........一係你入去幫手整場low,寸人都要看過當時個場的環境先..............冇入過去又嘈嘈閉,,,,,,,,場主做緊野la.............佢都想有個正場給大家玩
爆水喉 發表於 2011-5-9 16:29:11 | 顯示全部樓層
回復 truckman 的帖子

正義必勝!
truckman 發表於 2011-5-9 16:38:06 | 顯示全部樓層
回復 爆水喉 的帖子

因我都知內裡的事
turbo997 發表於 2011-5-10 00:16:23 | 顯示全部樓層
truckman 發表於 2011-5-9 12:59

mx club 場主so busy ,一個人做幾個場d 野..............你要體諒一吓至得... ...

唔係寸人.
只係呢個post 最初係講五月份油車場會落成,小弟只係想得過知字
只要發言人最初不是說油車場已動工,五月有得玩,我就唔會問啦
你又知我無入過去??
truckman 發表於 2011-5-10 00:23:07 | 顯示全部樓層
a場都係咋天至整好dd..............我哋都心急玩,但有好多野大家都估不到咁耐未搞好,場主又busy,b場我都唔知佢點搞...........得佢一個人去搞所以耐左d.............
 樓主| oscarchoi 發表於 2011-5-10 07:41:32 | 顯示全部樓層

4月尾个油场初步已完成、但只是平路没有間线,已問过场主约在五月份槁油场,但因场主私人事項烦多又未能动工,所以另到各位久候'油场—定会制作的,如有另到各司兄感到疑惑.本人在此向各位說聲对不起
truckman 發表於 2011-5-10 16:02:04 | 顯示全部樓層
thx oscar 報告