RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: Allan007
打印 上一主題 下一主題
收起左側

JV是不得吸煙的

回答 發表於 2011-4-26 20:05:46 | 只看該作者
smoking should be strictly prohibited. please call to report the case.
pskyng 發表於 2011-4-27 00:00:43 | 只看該作者
若ching 們在JV看到那些不自重的人吸煙. 請即時打2342 2241(公園管理) 或j直接通知在場管理員. 讓他們處理. 讓那些吸煙者記番自己重0係公園範圍.

食煙的煙頭. 煙灰.  食食下煙又會吐啖. 走後個位又煙頭又煙灰又啖. 煙頭燒到個位黑哂. 成個場都污煙瘴氣.  仲可唔可以開開心心咁玩車?

z96282424 發表於 2011-4-27 08:52:04 | 只看該作者

Thx! 下次見到我full緊雞都收油入pit打電話!
IS520 發表於 2011-4-27 11:11:24 | 只看該作者
大朋友 發表於 2011-4-24 23:26
呀(窮)哥, 他為香港RC發展作出很大努力及貢獻, 雖然他不守法, 比我會當睇唔到.

唔知 "窮"哥前輩 教過 ching 乜野 "玩rc 秘技" / "造人道理", 令你咁"敬畏"佢......  

但我諗起 "前董特首", 相信佢老人家都為 香港出左唔少力,
期間, 佢做得唔好, 市民覺得佢有"過錯",
大眾都唔會當 "睇唔到", 到最後 都迫使佢 "腳痛落台".  

p.s. 我唔係要 把 "老董" 與 "老窮" 劃上等號,  
祗係想提出一點 "見到錯, 要出聲".

回答 發表於 2011-4-27 19:38:41 | 只看該作者
stop the illegal smoking, that's right!!!!!!!
jacky20062008 發表於 2011-5-2 22:44:40 | 只看該作者
No smoking is No Smoking, I hate second hand smoke, you've better stop smoking in JV. I don't care who you are, please obey the law.
nwm 發表於 2011-6-6 18:26:38 | 只看該作者
so,  who is 呀(窮)哥
FATYUEN83 發表於 2011-6-12 12:03:51 | 只看該作者
good ideal