RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1425|回復: 2
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大發現..(不過可能係我見識少)

toufu 發表於 2011-6-30 00:11:26 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
由於小弟當年學甩尾o既車係240sx (即日版180sx), 呢部車對我有特別情意結
可惜原來mini z 無出過180sx....

我好失望之際見到有日本仔有個180sx o既車殼裝o係mini z 度, 又咁o岩我女朋友買左部tomy仔,
又咁o岩入面有張紙就有部一模一樣o既180sx, 又咁o岩我上網搵到原來tomy 仔殼係可以裝落mini z 度...(一部tomy 200 有找, 一個mini z 殼 260, 計落好似有so)

開心決定搵邊度有180SX tomy 賣之際, 又咁o岩俾我搵到下面呢兩個site...

http://blog.livedoor.jp/ice_man_dayo/archives/50161003.html
http://dc-crafts.main.jp/trm/ipa/ipa-hakuri_ent.html

原來可以有個咁好o既方法去油, 咁以後大家乜殼都可以玩啦

by the way, 有無人知邊度有多tomy 仔款揀?
hillfaihk 發表於 2011-6-30 09:32:14 | 只看該作者
想請問架仔o個支(水拔劑)係乜黎架?????
hillfaihk 發表於 2011-6-30 09:34:55 | 只看該作者

你可以去灣仔太原街 .or 深水土步福榮街睇下....
但係要改D野先裝到落mini-z到....