RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1540|回復: 9
打印 上一主題 下一主題
收起左側

awd 新手 一問 !

wing_yin72 發表於 2011-8-4 03:36:04 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
問題 1 .  陪車出左 1 - 2 米 就控唔點 有咩方法搞點 ~??

問題 2 . awd 想佢轉灣定d  要轉d 咩 ??  差速器個d 要唔要換 ??

問題 3 .  車既天線點樣可以收係車殼入面 ??

問題 4 . evo 4 車殼 邊到有得買 = =?

thx~  各位 c 兄 ~  plx
checkie 發表於 2011-8-4 04:01:55 | 只看該作者
上車場問下c hing比呢度問人好,好難三言兩語就教到你~
 樓主| wing_yin72 發表於 2011-8-4 04:21:47 | 只看該作者
車場係唔係會幫人整車呀??? ~  同埋有冇話邊d 車場岩新手玩 ~= =我怕阻礙人~
checkie 發表於 2011-8-4 06:53:12 | 只看該作者
車場係唔係會幫人整車呀???可搵人指點你點整,落手整方面緊係親力親為好o的啦
同埋有冇話邊d 車場岩新手玩 ~= =我怕阻礙人~車場方面得兩個選擇,CT & MMS,仲有邊個話新手一定阻住老手架,唔俾老手阻住新手操車架
midnight8430 發表於 2011-8-4 10:51:38 | 只看該作者

1-2米太誇張啦, 你果架係咪2.4g 黎架 ?
 樓主| wing_yin72 發表於 2011-8-4 17:32:40 | 只看該作者
原裝 控 ~  有冇d 咩控 介紹~ ??  謝

順便問問 ~ ct 係邊呀= =??  我真係新到唔新~!
 樓主| wing_yin72 發表於 2011-8-4 17:34:24 | 只看該作者
係唔係 14 樓個間呀 ?
Near 發表於 2011-8-4 19:11:10 | 只看該作者
今日 CT D CHING  好好人
我係今日果部RX7-.-
對極都對唔到部車...
反到屋企依家都對唔到-.- 無助中
d.s 發表於 2011-8-4 23:09:43 | 只看該作者
Near 發表於 2011-8-4 19:11
今日 CT D CHING  好好人
我係今日果部RX7-.-
對極都對唔到部車...

唔止今日,除Monday外,CT 每日D CHING  都好好人架~
checkie 發表於 2011-8-5 03:46:00 | 只看該作者
回復 wing_yin72 的帖子

yup,you're right~~~