RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: ~可樂~
收起左側

我係呀豪!我好想重返遙控貨車界!!

cedricho 發表於 2011-8-20 18:04:06 | 顯示全部樓層
回復 MAZDA 的帖子

咁算把啦.
一次不忠, 百次不用.
 樓主| ~可樂~ 發表於 2011-8-20 21:34:05 | 顯示全部樓層
俾多次機會我啦
MAZDA 發表於 2011-8-20 23:22:49 | 顯示全部樓層
回復 cedricho 的帖子

其實上年年中時我已經比過好多機會佢的 , 好像佢上年答應會收我架R620 !
我約佢係吉之島等 , 我當然準時到達現場等佢 , 當時我見佢未來 ,我就致
電比佢 !條友話就來 ,叫我等多3個字 .....結果答案就係:人影都冇...
打比佢再問位置時電話又不接 , 到接時又係度扮怪聲~~~~~~ 我個心
對佢呢位飛機師十分之望 ....

飛機師的甩底個案....

1. 約佢同我一起去大埔廠維修巴士 , 兩次都係等佢時人影都冇 !!!
2. 有次約佢去赤柱玩車 , 講好係小西灣等搭車入去 ,  又係玩失誴 !!
3. 條飛機師答應土屋同小鏡司機賣野比佢地 , 但土屋同小鏡司機
在交收地點等左好耐好耐 ,都冇來現場交收...當時佢地話比我知
我已好怒~~~~
4. 最後一次 ,在一次旺區局 ,佢有來 ,話答應收我架 R620 ,當時我諗
著下道氣 ,算啦..比多次機會佢同佢FRIEND返 , 講好價 ,賣比佢 ,佢當
時咁賣個扶手比我的 , 但誰知道.....最好係吉之島等佢 , 鬼影都冇隻~~~
結果我對佢真係好失望!!!!!!!:@ 就算係土屋都唔LIKE佢 !!!!!

話已說完 ,以上句句真實個案來 !!!
lf2c 發表於 2011-8-20 23:28:14 | 顯示全部樓層

樓主咁樣做飛機師又有晒案底咁又
真係好難令人對佢有番信心囉..........
lf2c 發表於 2011-8-20 23:31:30 | 顯示全部樓層
~可樂~ 發表於 2011-8-18 08:46
我知我之前係個飛機友!但係我真係好想反反來!! 我想知你地同唔同意我反來!! 如果我可以重反貨車界..我好想你 ...

樓主.........早知今日又何必當初呀...........
wyman18 發表於 2011-8-20 23:33:24 | 顯示全部樓層

死左條心啦.你唔洗旨意再埋堆啦.
我可以系到講句我地無師兄歡迎你翻黎.出呢個post正一多舊魚.
MAZDA 發表於 2011-8-20 23:37:34 | 顯示全部樓層
回復 wyman18 的帖子

叔叔..即使我個局都唔多想WC呢類有多次甩底案底的人來.....最橙唔係一次..
係一次又一次 !!!

PS:明日我改出CC-01 ! 個BAND會改 ,注意 !
lf2c 發表於 2011-8-20 23:41:23 | 顯示全部樓層
MAZDA 發表於 2011-8-20 23:22

其實上年年中時我已經比過好多機會佢的 , 好像佢上年答應會收我架R620 !

我睇完CHING你咁講覺得樓主好過份囉.....
約佢去玩又放飛機.....咁玩其實都冇乜所謂....佢去唔到咪下次囉....
最過份係應承左幫人買野但又甩底呢下先激死......
CHING你就分分鐘成擔心機咁準備好晒D野就去等佢泥同你交易......
但最過份係佢聽CHING你電話係度扮怪聲呢下先至型到爆囉......
大佬.....唔要咪出聲囉.....有幾難姐.........
咁佢如果真係冇心要就咪鬼應承人地啦.....
我睇到CHING你咁講都鄧你唔抵覺得樓主呢個人好極有限........
MAZDA 發表於 2011-8-20 23:47:09 | 顯示全部樓層
回復 lf2c 的帖子

叔叔...其實佢唔要件野咪講聲未得羅........ 而真係來不到同我一起玩
便同我講聲咪可以囉 ...  我初初識佢,佢都唔係咁的...後來唔知點
解佢個人變成咁飛機C.....
lf2c 發表於 2011-8-20 23:53:30 | 顯示全部樓層
MAZDA 發表於 2011-8-20 23:47
回復 lf2c 的帖子

叔叔...其實佢唔要件野咪講聲未得羅........ 而真係來不到同我一起玩

首先我唔係叔叔泥....唔該唔好叫到我老晒好冇大家都係互相稱呼番做師兄會好D
返正題....咁我覺得樓主係個非常善變既人泥囉......
明明話左係應承你地做D乜....但掉轉頭又改變主意甩你地底.....
其實佢咁樣做只會令自己好難得到人地對佢既信任......
同時亦係影衰晒佢自己既人格..........
MAZDA 發表於 2011-8-20 23:58:07 | 顯示全部樓層
回復 lf2c 的帖子

SORRY!講吓笑....唔好怒 !  慣左口...唔好介意..
lf2c 發表於 2011-8-21 00:00:02 | 顯示全部樓層
MAZDA 發表於 2011-8-20 23:58
回復 lf2c 的帖子

SORRY!講吓笑....唔好怒 !  慣左口...唔好介意..

咁唔緊要...可能你地遙控貨櫃車呢邊真
係多叔叔玩呢......
因為我地電車果邊多數都係互稱師兄
多既.....
Dork 發表於 2011-8-21 00:01:06 | 顯示全部樓層
算吧啦樓主 其實我都好憎d人講完野吾算數的人 講完d野做吾到就吾好講啦 大隻廣
仲要出呢個post比人插 你真係多舊魚 如果我現實有呢d朋友 佢多多都吾夠死
咁多ching都咁講你 你還敢回post 你都<好好好>厚面皮 做到你朋友和同事就真係<心很照>
lf2c 發表於 2011-8-21 00:04:44 | 顯示全部樓層
而家樓主自己真係整左套現實版既"狼來了"啦..............
ming1389 發表於 2011-8-21 00:07:51 | 顯示全部樓層

狼來了.............喔....................
ming1389 發表於 2011-8-21 00:11:18 | 顯示全部樓層

我朋友都俾佢飛機過''一次''約交收.打比佢又係玩''怪聲''.............
MAZDA 發表於 2011-8-21 00:14:38 | 顯示全部樓層

有 !!!上港島石澳龍隻個邊....好正 ,風景又好 !全程都係又斜又多崎嶇的OFFROAD來 !!!
lf2c 發表於 2011-8-21 00:15:30 | 顯示全部樓層
ming1389 發表於 2011-8-21 00:11
我朋友都俾佢飛機過''一次''約交收.打比佢又係玩''怪聲''.............

佢實在太有型啦...........唔做聲優真係晒曬佢把聲囉...............
MAZDA 發表於 2011-8-21 00:18:58 | 顯示全部樓層
回復 lf2c 的帖子

C兄 !我打比佢佢咁試過播啲車的引擎聲...唔知係米MM2 GAME個啲....
ming1389 發表於 2011-8-21 00:21:41 | 顯示全部樓層

樓主敢多人插佢座樓...樓主座樓唔知會不會變成''危樓''呢????