RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: AMAT
收起左側

MYTV有GUNDAM AGE睇......

rcmodel 發表於 2012-3-20 03:17:37 | 顯示全部樓層
以我睇過咁多套gundam. 得出一個結論.  Gundam 00 入面D 女角 明顯發育得好過其他系列既女角
devilmaycry 發表於 2012-3-21 21:45:15 | 顯示全部樓層
仲有gundam wing D人好年輕,得15歲
 樓主| AMAT 發表於 2012-4-11 13:57:45 | 顯示全部樓層
白狼終於都瓜了.....
26集.....
Tatalama 發表於 2012-4-15 22:55:45 | 顯示全部樓層
Season / Part 2 finished today or next week ?
27 or 28 ?
 樓主| AMAT 發表於 2012-4-16 13:58:48 | 顯示全部樓層
Tatalama 發表於 2012-4-17 00:29:59 | 顯示全部樓層
watched AGE 27....

the AGE 2 become white in color + cosplay white wolf ??!
 樓主| AMAT 發表於 2012-4-19 17:22:59 | 顯示全部樓層
第二十九話將會係第三代.....
cytnet 發表於 2012-4-19 17:31:32 | 顯示全部樓層
好似去得好快喎............又一套高達神作.......
colorswan 發表於 2012-4-19 21:20:46 | 顯示全部樓層
咁最後三代同堂.....菲力特會唔會太老呀
 樓主| AMAT 發表於 2012-4-24 14:04:56 | 顯示全部樓層
colorswan 發表於 2012-4-19 21:20
咁最後三代同堂.....菲力特會唔會太老呀

下一集可能都瓜囉.......
因為佢個仔都變灰頭髮喇....

下一集,二十九,AGE3出現
 樓主| AMAT 發表於 2012-4-24 14:13:03 | 顯示全部樓層

登錄/註冊後可看大圖

第三代菲力特變成咁樣.....
但個LIST入面冇阿西姆......唔通.....瓜了!?
 樓主| AMAT 發表於 2012-4-30 14:22:29 | 顯示全部樓層
AGE 29集......阿西姆真係瓜O左.......
又或者係失踪?

VEGAN都有高達.....?唔通係.....

跟住係O的散仔機都可以變型........

AGE3同ZZ一樣....兩個人駕駛.....
 樓主| AMAT 發表於 2012-5-7 18:11:13 | 顯示全部樓層
30集.....感覺上之後兩代都係靠菲力普....
之後兩代都係駕駛員,但唔係可以做到開發.
所以仍然要菲力普坐陣....
 樓主| AMAT 發表於 2012-5-29 14:36:53 | 顯示全部樓層
34集將會有海盜高達出場......
kevin-ysl 發表於 2012-5-29 14:52:37 | 顯示全部樓層
睇到三十幾集...
age大有向元祖高達致敬嘅感覺!!
有好有唔好~~古仔一般但滲出左少少味道~~
主要都係高達設計方面~~~令人諗起rx78..Z..ZZ等等~~~
 樓主| AMAT 發表於 2012-5-29 15:31:34 | 顯示全部樓層
其實如果攞UC嚟同AGE比,都有O的不公.....始終年齡向唔同,同埋一套就半年先出一集,另一個就個個星期,畫質都有分別先.

AGE其實初段係麻麻,中後段已經成熟O左好多.

機體方面,有海老出手,都唔會太差先.
 樓主| AMAT 發表於 2012-6-5 15:10:11 | 顯示全部樓層
34集果然道出海盜高達駕駛員係阿瑟姆...
 樓主| AMAT 發表於 2012-6-15 16:20:07 | 顯示全部樓層
http://www.gundam.info/topic/7223

模型推出,亦都即係話VEGAN將會有高達~

同時AGE最終型態AGE-FX亦都登場~
 樓主| AMAT 發表於 2012-6-26 13:36:20 | 顯示全部樓層
去到第三十七集,成年向O既口味越嚟越重......開始到講生命何價......
係冇其他高達咁多"殺必死",但真係已經唔似係小朋友卡通.
 樓主| AMAT 發表於 2012-7-9 16:00:01 | 顯示全部樓層
下一集40集,AGE FX登場.......

似乎咁多個嚟講,AGE 3好似得個大字,但最快俾人打爆......