RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: luenfat
打印 上一主題 下一主題
收起左側

師兄救救我 Mini-Z AWD MA-015 servo問題

Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 14:31:31 | 只看該作者

對冇知冇禮貌又口臭ge小人, 唔講佢老母係講唔度野ga...........

小弟相對冇知冇禮貌又口臭ge小人都算係咁, 現在都有到車場玩車仲未死仲可以吹水, 多謝強人關心
Yinbb 發表於 2012-2-3 14:37:48 | 只看該作者
Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 14:31
對冇知冇禮貌又口臭ge小人, 唔講佢老母係講唔度野ga...........

小弟相對冇知冇禮貌又口臭ge小人都算係 ...

你咪繼續無品囉, 講屎講尿講老母...你都幾核突and online 架喎~~~成日破壞呢度d氣氛,有口話人無口話自己   咁多人你唔話佢地無禮貌? 你用你隻死人C眼睇清楚人地點問問題啦!!! 自己老點梗人又話我老點, 你~老~ 無呀~!!!!
Yinbb 發表於 2012-2-3 14:39:04 | 只看該作者
Yinbb 發表於 2012-2-3 14:37
你咪繼續無品囉, 講屎講尿講老母...你都幾核突and online 架喎~~~成日破壞呢度d氣氛,有口話人無口話自己 ...

未換電就換電, 未換摩打就換埋摩打, 未食藥就食埋藥先, 我建議你應該換車, 換架車大炮
Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 14:43:37 | 只看該作者
Yinbb 發表於 2012-2-3 14:23
你逐個話下佢地丫笨...

強人, 你自己係咁渣話, 唔好拖別人落水,尼個行為唔要得 尼個mini-z forum 暫時只得你一位係咁
Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 14:50:25 | 只看該作者
Yinbb 發表於 2012-2-3 14:39
未換電就換電, 未換摩打就換埋摩打, 未食藥就食埋藥先, 我建議你應該換車, 換架車大炮

強人唔洗自已答自已, 你老母生到你咁底b, 你老母都唔能想ga
Yinbb 發表於 2012-2-3 15:20:56 | 只看該作者
你咪再ONLINE白痴仔, 張開你隻死人屎眼睇下啦, 食咗藥先睇呀,我驚你又以為佢地"無禮貌"OR"唔夠禮貌"呀!!!

你吊七我果日,我都好聲好氣處處忍讓咁問你,我係無禮貌定唔夠禮貌,你就成日人身攻擊、講屎講尿! 你係咪傻架?!

問題1. 師兄救救我 Mini-Z AWD MA-015 servo問題
http://bbs.rc-evo.com/forum.php? ... p;extra=&page=1

問題2. 點解我架mini-z時慢時快
http://bbs.rc-evo.com/forum.php? ... &extra=page%3D1

問題3. MR-03殼一問
http://bbs.rc-evo.com/forum.php? ... &extra=page%3D1

問題4. HSV ,599XX邊款好走d

問題5. 有冇師兄有旺角車場既資料?

問題6. 有關AWD

多不勝數, 我只係COPY左第一頁出黎咋...唔該各位CHING出黎評下理, 睇下邊個口能臭~
Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 15:35:40 | 只看該作者
有關KT-18的問題

又係喎, 點解冇左, 我吊7你, 冇禮貌問問題, 仲要人老奉答你 ge 回 post ga !
killermomo 發表於 2012-2-3 15:39:41 | 只看該作者
回復 luenfat 的帖子

Hi 師兄, 試下問車友借粒正常摩打, 裝反你部車到行走, 我見過, 自己都試過, 摩打出問題係會影響 servo 既運作.
Yinbb 發表於 2012-2-3 15:43:29 | 只看該作者
Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 15:35
有關KT-18的問題
http://bbs.rc-evo.com/forum.php?mod=viewthread&tid=245011&extra=page%3D1

呢條LINK唔洗啦, 個個都知, 個個都睇住你點ONLINE, 個個都睇到你有幾核突AND人身攻擊 AND講人老母. 我POST出黎咪盞你羞家.

我無要人老奉答,個個都係咁問,你唔話下其他人? 你唔滿意你真係可以唔睇,無人叫你口多多.

你真係咪再ONLINE啦, 成日挑起端,破壞呢度氣氛~ 你就真係老奉咁喇~
Yinbb 發表於 2012-2-3 15:45:27 | 只看該作者
Yinbb 發表於 2012-2-3 15:20
你咪再ONLINE白痴仔, 張開你隻死人屎眼睇下啦, 食咗藥先睇呀,我驚你又以為佢地"無禮貌"OR"唔夠禮貌"呀 ...

回應下其他CHING D問題係無禮貌定唔夠禮貌啦~~!!! 唔好避而不答~ SUNDAY_DRIVER
Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 15:48:28 | 只看該作者
你連自已都覺唔夠禮貌問問題, 別人睇你就直情係冇禮貌啦!

你咁好心問我食藥未? 你d行為仲冇知幼稚, 我on. , 你仲 on 能 狗  
Yinbb 發表於 2012-2-3 15:50:06 | 只看該作者
Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 15:48

你咁好心問我食藥未? 你d行為仲冇知幼稚, 我on ...

回應下其他CHING D問題係無禮貌定唔夠禮貌啦~~!!! 唔好避而不答~ SUNDAY_DRIVER
Yinbb 發表於 2012-2-3 15:51:07 | 只看該作者
Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 15:48

你咁好心問我食藥未? 你d行為仲冇知幼稚, 我on ...

你比我更無禮貌X999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 15:58:08 | 只看該作者
Yinbb 發表於 2012-2-3 15:51
你比我更無禮貌X99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 ...

我係, 對d 好似 yinbb d 強人
Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 16:00:18 | 只看該作者
Yinbb 發表於 2012-2-3 15:50

梗係要拖人落水, 你自已衰就算啦
Yinbb 發表於 2012-2-3 16:01:36 | 只看該作者
Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 16:00
梗係要拖人落水, 你自已衰就算啦

Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 16:19:19 | 只看該作者
Yinbb 發表於 2012-2-3 16:01

唔好再 cut & paste, 一 d 新意都冇

答下你啦, 唔洗等你自問自答咁on狗

其他 C Hings 禮貌係冇問題OK, 你就唔同, 話冇C Hings答度你ge問題, 你問問題C Hings係咪一定要答你d低b問題ga, 你估尼度係學校呀! 定你响尼度上緊堂呀! 返學問問題,先生都唔係一定要答你啦, 傻 西

Yinbb 發表於 2012-2-3 16:34:34 | 只看該作者
Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 16:19
唔好再 cut & paste, 一 d 新意都冇

答下你啦, 唔洗等你自問自答咁on狗

唔該你又再次張開你隻死人C眼啦{banned}, 我係話暫時無人答到呀能樣, 我亦都係話條友貼錯區所以無人答。
唔能鬧你老母臭{banned}真係能得架, 我吊你老母, 衰能左又唔能認, 我吊鳩你老母, 明眼人一睇就知係你老母臭{banned}生你個死白能痴仔有問題啦, 之不過人地上車場成日見到你, 唔好意思話你咋, 吊你老母...成能O日係度扮老手,你食能屎啦你~ 容忍有個限度~!!!我吊你老母!!!
Yinbb 發表於 2012-2-3 16:45:02 | 只看該作者
luenfat 發表於 2012-2-2 23:14
Mini-Z AWD MA-015 加行油時 servo左右移動,是不是電子板壞咗。

SORRY CHING, 我唔想O係你樓下爆粗, 但果條友好難再忍佢. 我唔會再O係你樓下回應任何野LU~ 人地癲狗症發作未食藥, 我癈事陪人癲, THAT'S ALL SORRY 各CHING~
Sunday_Driver 發表於 2012-2-3 16:49:37 | 只看該作者
Yinbb 發表於 2012-2-3 16:34
唔該你又再次張開你隻死人C眼啦{banned}, 我係話暫時無人答到呀能樣, 我亦都係話條友貼錯區所以無人答。
...

吊你老母臭西, 我幾時話過我係老手, 車場都知我係新手, 只不過你條朦能唔知渣, 我幾時見過你條朦 西, 你個朦 西樣, 基本上一望度, 4 周d人都彈開啦