RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: killermomo
打印 上一主題 下一主題
收起左側

8號仔起動

niwadaisuke 發表於 2012-2-10 11:51:21 | 只看該作者
Tat-tat 發表於 2012-2-10 12:13:53 | 只看該作者
niwadaisuke 發表於 2012-2-10 11:51
其實可唔可以集合到班人一齊玩F1呀..
定期每個禮拜一次CT MMS輪住去咁玩

好提議喎!
但係而家 MMS 好似唔多人玩 F1, 至少我星期六見唔到點
可能係大家都在準備三月既比賽啦
niwadaisuke 發表於 2012-2-10 12:23:39 | 只看該作者
Tat-tat 發表於 2012-2-10 12:13
好提議喎!
但係而家 MMS 好似唔多人玩 F1, 至少我星期六見唔到點
可能係大家都在準備三月既比賽 ...

我星期日都過黎熟習場地,F1唔知CT o個邊賽完F1仲有無人玩..不過我同DS都應該會繼續玩F1
Tat-tat 發表於 2012-2-10 13:01:51 | 只看該作者
niwadaisuke 發表於 2012-2-10 12:23
我星期日都過黎熟習場地,F1唔知CT o個邊賽完F1仲有無人玩..不過我同DS都應該會繼續玩F1

我星期六會上 MMS
星期日好少玩, 因為第二日要返工呢 >.<

F1......比賽完左先算啦~~~~
niwadaisuke 發表於 2012-2-10 13:57:54 | 只看該作者
Tat-tat 發表於 2012-2-10 13:01
我星期六會上 MMS
星期日好少玩, 因為第二日要返工呢 >.<

CT比賽完左啦上個星期六~
但係星期六搞既話又驚阻到其他玩快車既師兄喎
 樓主| killermomo 發表於 2012-2-10 14:20:23 | 只看該作者
niwadaisuke 發表於 2012-2-10 11:51
其實可唔可以集合到班人一齊玩F1呀..
定期每個禮拜一次CT MMS輪住去咁玩

之前有班師兄逢星期4晚玩無改里曼, 不過玩玩下就無左影 lu.........
不如由你發起, 逢星期 5  F1短斜 @CT / MMS 啊
引埋新任 Daddy 玩 B又玩 F1
Tat-tat 發表於 2012-2-10 15:02:00 | 只看該作者
niwadaisuke 發表於 2012-2-10 13:57
CT比賽完左啦上個星期六~
但係星期六搞既話又驚阻到其他玩快車既師兄喎

嘻嘻, 唔好意思, 我打得唔好.
我指既比賽係 3/3 Kyosho Mini-Z 2011年度比賽, 最後一戰.

如果有 Kyosho F1 比賽既話, 好似 Mini-Z 比賽咁, 鬥足一年, 我諗都會參加!
niwadaisuke 發表於 2012-2-10 18:36:57 | 只看該作者
killermomo 發表於 2012-2-10 14:20
之前有班師兄逢星期4晚玩無改里曼, 不過玩玩下就無左影 lu.........
不如由你發起, 逢星期 5  F1短斜 @C ...

我之前都試過發起飄移架喇~不過我呢個新仔好似唔夠力聚集D師兄...
始終得我一個唔夠力集合..如果有多D師兄一齊幫手應該會大機會D成事
d.s 發表於 2012-2-10 22:57:28 | 只看該作者
killermomo 發表於 2012-2-10 10:03
好同意 Tat-tat 師兄既說法, 不過大有大玩, 細有細玩, 大車場多數遠離市區, 對城市人黎講, 得嫻去吸下新鮮 ...

免費大車場JV在市區
d.s 發表於 2012-2-10 22:58:21 | 只看該作者
niwadaisuke 發表於 2012-2-10 10:14
係呀~我都相信兩個SIZE都好玩,不過我會覺得多D人定期一齊玩吸引我多D

CT 星期二晚,坐底3架
niwadaisuke 發表於 2012-2-10 23:27:52 | 只看該作者
d.s 發表於 2012-2-10 22:58
CT 星期二晚,坐底3架

第二日返朝早9點學..女朋友唔放人..
niwadaisuke 發表於 2012-2-11 11:29:21 | 只看該作者
回復 niwadaisuke 的帖子

希望各位師兄唔好誤會我捥拒唔搞,而係真係我一個新手黎講唔夠力去組一個GROUP出黎,要成立一個GROUP之後搞活動D野我係諗左,但係我覺得首先要有多D師兄合力去搵會員加入,之後一齊玩,搞比賽既時候又需要D同兩大車場場主熟既師兄黎游說俾我地搞比賽,呢D都係我一個新人做唔到既事,所以既然大家都希望可以成立個GROUP既話,希望大家能夠合力去搞好佢
Sunday_Driver 發表於 2012-2-11 13:59:58 | 只看該作者
niwadaisuke 發表於 2012-2-11 11:29
回復 niwadaisuke 的帖子

希望各位師兄唔好誤會我捥拒唔搞,而係真係我一個新手黎講唔夠力去組一個GROUP出 ...

都好ga, 有唔同玩法ge mini-z