RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1987|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

M03R復活工程

傑傑kit 發表於 2012-2-22 13:54:20 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

數數手指,已經幾年時間了,幾年前...玩左幾個月搖控車,後來因為玩其他東西,漸漸將佢放棄左,搬屋之後,仲要放埋係床下底,前日係屋企搵野,搵到床上底,打開一件一件看,突然間閃出一個念頭,想它復活,這部M03R,當時二手淨車架購入至今,根本未有玩過,睇著佢真係好可惜,但當年只時略略玩了一兩個月TT01....我對搖控車根本就完全唔識或者唔記得哂,所以無能為力自己完成...

當年我自己都買了電變,接收等待,基本上要有的都應該齊全

最主要是欠缺工具和技術..

我希望找一位,對搖控車熟識,有興趣既網友/學生..可以幫我砌好佢,我又從中可以偷下師

簿酬70/HR,最少$250(即使20鐘搞掂都有250)
(如果需要買零件,費用我自己會負責返)

要求:請自備工具

地點:元朗區

如有興趣可以PM我啦
gos 發表於 2012-2-22 15:40:27 | 只看該作者
回復 傑傑kit 的帖子

maybe i can help u and we can take a test drive drive at TSW track after finished.
alan0108 發表於 2012-2-22 22:12:46 | 只看該作者

係依到應該多好多c兄會幫你
砌車都係玩車乜一種
自己enjoy 下個feeling la
 樓主| 傑傑kit 發表於 2012-2-23 11:48:16 | 只看該作者
alan0108 發表於 2012-2-22 22:12
係依到應該多好多c兄會幫你
砌車都係玩車乜一種
自己enjoy 下個feeling la

,師兄..我都明白
 樓主| 傑傑kit 發表於 2012-2-23 11:48:36 | 只看該作者
gos 發表於 2012-2-22 15:40
回復 傑傑kit 的帖子

maybe i can help u and we can take a test drive drive at TSW track after finish ...

check pm
aloha 發表於 2012-2-24 23:18:33 | 只看該作者
m03 一D都唔難一切,  自己試下啦