RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3988|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

初来宝地,首发M06-PRO!

momojyan 發表於 2012-4-26 13:40:08 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

初来步到,然先有M车专区实在太好
首发M06-PRO
战斗壳 感谢波波的 ABC雨燕,

登錄/註冊後可看大圖

12-4-9 21:40 上传
下载附件 (68.41 KB)

一场战斗之后已经不再靓仔,于是就诞生了静态用的,田宫 S15~~(M车嘅车壳就系贵

登錄/註冊後可看大圖

12-4-9 21:42 上传
下载附件 (54.97 KB)

登錄/註冊後可看大圖

下载附件 (65.8 KB)

====================================================
平民级的设备 顶点320A有刷+顶点26000转的有刷煎鸡蛋电机还有 SANWA102模拟舵机,还有田宫原装M06PRO车胎,依旧跑的好爽快,玩车最终要系开心。

登錄/註冊後可看大圖

下载附件 (92.98 KB)

登錄/註冊後可看大圖

下载附件 (108.47 KB)

登錄/註冊後可看大圖

下载附件 (94.13 KB)

===================================================
跑咗两晚田宫原装胎就要退下火线啦,过弯太狠无办法咯,光晒头啦

登錄/註冊後可看大圖

下载附件 (59.95 KB)

rcrr 發表於 2012-4-27 01:56:40 | 只看該作者
不錯啊師兄!!
 樓主| momojyan 發表於 2012-4-27 12:06:38 | 只看該作者
回復 helloleon 的帖子

雨燕屁股要开嘅洞,如果唔系就唔够长,M06基本都要用3箱车型嘅车壳先得
JasonLeung 發表於 2012-4-27 13:27:31 | 只看該作者
摩打在車尾突出來
限制了可用車殼的款式
 樓主| momojyan 發表於 2012-4-27 13:51:38 | 只看該作者
回復 JasonLeung 的帖子

但系车尾能够好好压住后轮好好跑
 樓主| momojyan 發表於 2012-4-27 14:48:55 | 只看該作者

回復 helloleon 的帖子

呢只壳系ABC出嘅,唔系TAMIYA,唔知尺寸是否一样,不过你参考一下吧

樓主| momojyan 發表於 2012-4-27 15:01:41 | 只看該作者
我呢个摩打跑10分钟就几乎热到可以煎鸡蛋哇哈哈哈
86j 發表於 2012-4-29 16:54:47 | 只看該作者
將個齒比改改,溫度會好 o的..........
jypepe 發表於 2012-4-29 16:58:31 | 只看該作者
回復 momojyan 的帖子

ABC 同 星星唔同
ABC 短陣, 星星 中陣,
不過裝上M06都一樣要CUT