RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3900|回復: 15
收起左側

2012 COROLLA NZE161....

AMAT 發表於 2012-5-11 14:48:48 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

比起上一代更薯.....

不過上一代改完做SGT跑車又幾好睇....唔知呢架改成跑車款會點.....
 樓主| AMAT 發表於 2012-5-11 14:52:22 | 顯示全部樓層

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

TRD版又好似還可以......
http://www.trdparts.jp/list_axio_fielder2012.html
 樓主| AMAT 發表於 2012-5-11 15:01:28 | 顯示全部樓層

登錄/註冊後可看大圖

WAGON版還可以....改完應該都幾辣味.....
longman0072 發表於 2012-5-11 15:07:34 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2012-5-11 14:48
比起上一代更薯.....

不過上一代改完做SGT跑車又幾好睇....唔知呢架改成跑車款會點.....

話薯其實好比面; 話 SEVEN 都不為過 .........啱啱呢代算靚仔........起碼似細版 camry~~
Evo露筍 發表於 2012-5-11 15:20:36 | 顯示全部樓層
回復 AMAT 的帖子

有d某一代o既sunny感覺.......
 樓主| AMAT 發表於 2012-5-11 15:22:41 | 顯示全部樓層
架車161有1.8S版本,唔知會唔會有水貨入喇....但入嚟都未必有人買......
bunpong 發表於 2012-5-11 15:38:16 | 顯示全部樓層
房車版個鬼面罩衰到呢!
rk2 發表於 2012-5-11 15:50:30 | 顯示全部樓層
bunpong 發表於 2012-5-11 15:38
房車版個鬼面罩衰到呢!

AGREE X 2 !!
hcr 發表於 2012-5-11 15:54:15 | 顯示全部樓層
有無分日本同海外
longman0072 發表於 2012-5-11 17:16:58 | 顯示全部樓層
Evo露筍 發表於 2012-5-11 15:20
回復 AMAT 的帖子

有d某一代o既sunny感覺.......

sunny 仔.........日產都覺得個名 "娘", 所以改名叫 "挑打"  
aattaa 發表於 2012-5-11 17:29:48 | 顯示全部樓層
311嚇走哂啲設計師.
nikeid 發表於 2012-5-11 18:12:53 | 顯示全部樓層
回復 longman0072 的帖子

我都覺呢代有D似日產Tiida,特別係個尾
longman0072 發表於 2012-5-12 00:44:46 | 顯示全部樓層
其實 Tilda 當日常用車都可以.........我07年租過來渣.....個籠勁大, 5門線條都幾蕭灑, 不個內籠大既代價係部車大咬.........1.5推咁大個殼好似有d 唔夠力~~~
westcott 發表於 2012-5-12 04:26:03 | 顯示全部樓層
wagon 版都不錯.多謝分享.
唔知有無兩門版呢?
 樓主| AMAT 發表於 2012-5-14 13:48:32 | 顯示全部樓層

登錄/註冊後可看大圖

改完都幾鬼惡下.....
kevin-ysl 發表於 2012-5-14 14:02:06 | 顯示全部樓層
兩個字...論盡!!!
渣出街TRD都唔會感覺快!!!
AE101同AE111果D形死晒去邊呀???